Grand Café Maz
Claim4.2
4.2
Aanbevolen gerechten
Op dit moment zijn er te weinig (goede) ratings om aanbevolen gerechten te kunnen laten zien. Laat een rating achter en help elkaar!
Menukaart
Hoofdgerechten
Op de huid gebakken zeebaarsfilet
met een kroketje van bakkeljauw en beurre blanc van cava
€ 25.50
Op de huid gebakken zeebaarsfilet
met een kroketje van bakkeljauw en beurre blanc van cava (1/2 portie)
€ 19.50
Gebakken Noorse kabeljauwfilet
met groene kruidenkorst, spinazie loempia en een saus getrokken van Waddenzee garnalen
€ 26.50
Diamanthaas van Noord-Hollands rund
hierbij kalfsjus, ingekookt met rode wijn en thijm (1/2 portie)
€ 20.50
Op lage temperatuur gegaarde kalfsribeye
met een schuimige saus van St Adalberti Dubbel bier uit Egmond en mosterd
€ 24.50
Gerookte en gegrilde tomahawk
van Gaasterlands kruidenvarken met een saus van rode wijn, gekarameliseerde ui en rozemarijn
€ 27.50
Ravioli’s
van vegan feta, zoete aardappel en amandel daarbij pesto van grove mosterd, rucola en Kemirinoten
€ 22.50
Wilde rijst met crème frâiche, dragon, paddestoelen, gekonfijte cherry tomaat en oude kaas van “De Franschman”
€ 22.50
Wilde rijst met crème frâiche, dragon, paddestoelen, gekonfijte cherry tomaat en oude kaas van “De Franschman” (1/2 portie)
€ 17.50
Nagerecht
Crème brûlée
van kokos, daarbij geconfijte ananas, krokante banaan en een saus op basis van bruine rum
€ 9.50
Hollandse aardbeien
compôte van framboos, braam en rode bes, mousse van rode biet en een schots van “Napoleon” framboos
€ 9.50
Parfait van witte chocolade
pure (54%) chocolade mousse, crumble van melk chocolade en dulce de leche
€ 10.50
Proeverij van lokale- en Hollandse kazen
vijgenjam en vijgen-rozijnenbrood
€ 13.50
Voorgerechten
Noorse zalm
Noorse zalm gemarineerd in tonic en citroen, geserveerd met gekonfijte kumquat en een gel van komkommer en limoen
€ 14.50
Tonijn
Tonijn licht geschroeid, geserveerd met tomatensalsa, Hoisin-saus en een chipje van zeewier en wasabi
€ 15.50
Steak Tartaar
Steak tartaar van Hollands rund met Amsterdamse ui, piccalilly mayonaise en een krokante uientuille
€ 14.50
Dungesneden Hollandse boeren eendenham
Dungesneden Hollandse boeren eendenham met groene asperge, crunchy knolselderij, hazelnoot en dressing van duindoorn en salie
€ 16.50
Rouleau van rode biet en geitenkaas
Rouleau van rode biet gevuld met geitenkaas van “De Bokkesprong”, geserveerd met zoetzure venkel, walnoot en stroop van balsamico
€ 13.50
Romige waterkers soep
Romige waterkers soep met edamame boontjes en korianderolie
€ 9.50