Hotel Restaurant Victoria
Claim4.3
8 ratings
4.3
8 Ratings
🔥 Aanbevolen gerechten
Hier verschijnen gerechten met de hoogste beoordelingen. Laat een rating achter en help anderen hun favoriet te vinden!
📋 Menukaart
Starters
Salades
Salade geitenkaas
Met gegratineerde geitenkaas, komkommer, ui, tomaat, seizoensfruit, walnoten en groene kruiden. Geserveerd met brood.
€ 17.50
Salade rundercarpaccio
Met komkommer, ui, tomaat, gerookte knoflookmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Geserveerd met brood.
€ 17.50
Salade gerookte zalm
Groene salade met gerookte zalm, citroenmayonaise, komkommer, ui, tomaat, pijnboompitjes en groene kruidendressing.
€ 17.50
Klassiekers
Geheim van Bergen aan Zee
Pannetje met kabeljauw, zalm, schol en gamba's gestoofd in kreeftensaus en geserveerd met seizoensgroenten en rijst of een wisselende aardappelgarnituur.
5.0
2 ratings
€ 22.00
Spareribtopper
Geserveerd met knoflooksaus, whisky-cocktailsaus, frisse groene salade, friet en mayonaise.
4.0
1 ratings
€ 22.00
Kabeljauw in een krokant jasje
Gefrituurd in bierbeslag en geserveerd met remouladesaus, frisse groene salade, friet en mayonaise.
4.0
1 ratings
€ 22.00
Kalfslever
Gebakken met spek en ui, afgeblust met rode wijn en kalfsjus, geserveerd met seizoensgroenten en een wisselende aardappelgarnituur.
€ 22.00
Geheim van Bergen aan Zee
Pannetje met kabeljauw, zalm, schol en gamba's gestoofd in kreeftensaus, geserveerd met seizoensgroenten en rijst of een wisselend aardappelgarnituur
€ 22
Kipsaté
Geserveerd met huisgemaakte pindasaus, gebakken uitjes, kroepoek, frisse groene salade, friet en mayonaise
€ 22
Spareribtopper
Geserveerd met knoflooksaus, whisky-cocktailsaus, frisse groene salade, friet en mayonaise
€ 22
Kabeljauw in een krokant jasje
Gefrituurd in bierbeslag en geserveerd met remouladesaus, frisse groene salade, friet en mayonaise
€ 22
Geheim van Bergen aan Zee
pannetje met kabeljauw, zalm,schol en gamba's gestoofd in kreeftensaus, geserveerd met seizoensgroenten en rijst of een wisselend aardappelgarnituur
€ 27.00
Hoofdgerechten
Kipsaté
Geserveerd met huisgemaakte pindasaus, gebakken uitjes, kroepoek, frisse groene salade, friet en mayonaise.
4.0
1 ratings
€ 22.00
Oosterse wok
Kipfilet, seizoensgroenten en cashewnoten gewokt in een oosterse saus, geserveerd met rijst.
€ 22.00
Zalmfilet
Krokant gebakken zalmfilet met tomatenhollandaise, seizoensgroenten en een wisselende aardappelgarnituur.
€ 22.00
Varkensmedaillons
Gebakken varkenshaasmedaillons met een jus van mosterd, tijm en honing, geserveerd met seizoensgroenten en een wisselende aardappelgarnituur.
€ 22.00
Ravioli
Ravioli gevuld met ricotta en spinazie, geserveerd met een saus van rode pesto en pijnboompitjes en aan tafel geraspte Parmezaanse kaas.
€ 22.00
Lamsrack
Gegrilde lamsrack met kruidige tomatenjam, seizoensgroenten en een wisselende aardappelgarnituur.
€ 22.00
Voorgerechten
Bietencarpaccio
Met jonge geitenkaas, balsamico glaze, granaatappelpitjes en pijnboompitten.
€ 11.00
Proeverij van voorgerechten
Trio van yakitori kipspiesjes, gerookte zalm en een vissoepje of soep van de chef.
€ 11.00
Duivelse garnalen
Pittige garnalen met chipotlepepers en knoflook, geserveerd met brood.
€ 11.00
Rundercarpaccio
Met gerookte knoflookmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
€ 11.00
Maaltijdsalades
Desserts
Apfelstrudel
Geserveerd met vanille-ijs en slagroom.
4.0
1 ratings
€ 8.50
Toetje toe
Zoete lekkernijen met koffie naar keuze en een "snoeplikeurtje".
4.0
1 ratings
€ 8.50
Frambozen blondie
Blondie met framboos en witte chocolade, geserveerd met framboossorbetijs en slagroom.
€ 8.50
Toetje toe
Zoete lekkernijen met koffie naar keuze en een "snoeplikeurtje"
€ 8,5
Apfelstrudel
Geserveerd met vanille-ijs en slagroom
€ 8,5
Dessert du chef
Verrassing van de chef
€ 8,5
Twee bolletjes ijs
Twee bolletjes ijs naar keuze met slagroom (smaken: vanille, chocolade, aardbei, passievrucht/mango, citroen, framboos en bosvruchtenyoghurt)
€ 8,5