Beste Vis gerechten in De Koog

Rating

Dieet

Type

Gang

15 Gerechten

Kabeljauwfilet

Bar & Restaurant Eigeweis!

Mosterdsaus

5.0

10 ratings

€ 21.95

Hoofdgerechten

Sliptong

De Taveerne

Remoulade, citroen, kappertjes

5.0

5 ratings

€ Dagprijs

Hoofdgerechten

Carpaccio van langoustine

Restaurant Passie Texel

Truffel, ossenstaart bouillon, haring kaviaar, Texels rustiek

5.0

4 ratings

€ 16.50

Voorgerechten

Gebakken Zalmfilet

Brasserie Quinty's

Op de huid gebakken zalm met honing-sojaglazuur, seizoensgroenten en botersaus

5.0

3 ratings

€ 27.00

Hoofdgerechten

Mosseltjes in kruidenboter

Strandpaviljoen Paal 17 Aan Zee

pangrattato en vers brood

5.0

3 ratings

€ 10

Voorgerechten

Spicy gamba’s

Restaurant "Bij Kogerstaete"

Lente-ui, Limoenrasp, Aardappelkrokant

5.0

3 ratings

€ 14.50

Voorgerechten

Mosselen (seizoen)

Restaurant Oranjerie ‘t Vogelhuis

Gekookt in witte wijn met groenten. Geserveerd met cocktail- en knoflooksaus en stokbrood

4.8

13 ratings

€ 23.75

Hoofdgerechten

Gebakken zalm

Brasserie Carakter | Texel | De Koog

Kappertjes, knoflook, tomaat

4.8

6 ratings

€ 15.00 / 25.00

Vis

Gamba’s

Bar & Restaurant Eigeweis!

Piri piri, bosui

4.8

8 ratings

€ 7.95

Voorgerechten

Gamba’s

Sjans

Grote tijgergarnalen gebakken in knoflook & olie. Geserveerd met aioli-mayonaise

4.7

3 ratings

€ 35,50

Visgerechten

Paella

De Taveerne

Gamba’s, langoustines, Waddenkokkels, mossels, chorizo, saffraan (voor 2 personen)

4.5

4 ratings

€ 24.50 p.p.

Hoofdgerechten

Kibbeling

Burgers, Beers and Blues

Vers van de kotter

4.4

5 ratings

€ 17.50

Hoofdgerechten

Zeebaars op de huid gebakken

Restaurant Oranjerie ‘t Vogelhuis

Met zeekraal, kappertjes en mousselinesaus

4.3

3 ratings

€ 24.00

Hoofdgerechten

Kabeljauwfilet

Restaurant Oranjerie ‘t Vogelhuis

In een krokant laagje van Texels bierbeslag, geserveerd met remouladesaus

4.2

12 ratings

€ 24.50

Hoofdgerechten

Mosselen

Restaurant Passie Texel

Friet, sla

4.0

3 ratings

€ Dagprijs

Klassieker