Vapiano Eindhoven Heuvelgalerie

Claim

3.8

61 ratings

Gerechten worden vaak niet gelijktijdig geserveerd, waardoor tafelgenoten niet samen kunnen eten. Wachttijden kunnen oplopen tot meer dan een uur.
Onbetrouwbare servicetiming
Veel klachten over te koude temperatuur door sterke airconditioning, waardoor gasten hun jas moeten aanhouden tijdens het eten.
Koud restaurant
QR-code bestelsysteem en personeel dat weinig betrokken is, geen Nederlands spreekt en vooral met elkaar bezig is.
Onpersoonlijke bediening

#209 of 218 restaurants in Eindhoven - €

Heuvel Galerie 198, 5611 DK Eindhoven

+31 40 870 0376

11:00-22:00

Rating

Dieet

🔥 Aanbevolen gerechten

Hier verschijnen gerechten met de hoogste beoordelingen. Laat een rating achter en help anderen hun favoriet te vinden!

📋 Menukaart

Pasta

Pasta Bolognese

Onze klassieke bolognese saus, uien, wortels, cherry tomaten, tomatensaus, getopt met Grana Padano D.O.P.

4.0

7 ratings

Ratatouille

Met Italiaanse cherry tomatensaus en Mediterrane groente

4.0

6 ratings

Pollo Alfredo

Kipfilet en champignons in roomsaus met balsamico-uien en peterselie.

4.0

1 ratings

Pesto Basilico

Onze huisgemaakte basilicumpesto met geroosterde pijnboompitten

4.0

1 ratings

Carbonara Salmone

Zalmfilet gemengd in een romige carbonarasaus.

3.7

3 ratings

Aglio e Olio

Pasta gekookt in verse knoflookolie en peterselie.

3.5

2 ratings

Reef n' Beef

Runderfilet en garnalen met verse lente-uitjes, kerstomaatjes, courgette, wortel, cognac in romige kreeftensaus

3.5

2 ratings

Pasta Carbonara

Altijd lekker! Spek, uien, room, Grana Padano D.O.P., eigeel en verse peterselie.

3.3

7 ratings

Pomodoro

Met Italiaanse cherry tomatensaus, balsamico-uitjes en cherry tomaten

2.5

2 ratings

Pollo Piccante

Kipfilet in een pittige sinaasappel-chilisaus, met paksoi en paprika

1.0

1 ratings

Pollo di Digione

Kipfilet en champignons in een romige saus met mosterd, spinazie, pijnboompitten en balsamico-uitjes

All'arrabbiata

Italiaanse tomatensaus met chili en knoflook.

Pasta Crema di Funghi

Champignons, gemarineerde uien, knoflook olie, witte wijn, room, boter, nootmuskaat, peterselie en Grana Padano D.O.P.

Pasta Gamberetti e Spinaci

Gamba's, room, Grana padano D.O.P., nootmuskaat, verse spinazie, cherry tomaten, basilicum pesto.

Cognac

Runderfilet, spek, ui, lente-uitjes, courgette en cognac in tomatenroomsaus.

Gamberetti al Sugo

Garnalen gekookt in een citroen-cherry tomatensaus en lente-ui