Fortuyn Haarlem
Claim4.3
9 ratings
#65 of 80 restaurants in Haarlem - €€
Grote Markt 23, 2011 RC Haarlem
4.3
9 Ratings
Aanbevolen gerechten
Op dit moment zijn er te weinig (goede) ratings om aanbevolen gerechten te kunnen laten zien. Laat een rating achter en help elkaar!
Menukaart
Voorgerechten
Carpaccio van Hollandse ribeye
Gerookte rund rib-eye, mesclun, melange van pitten, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
5.0
2 ratings
€ 14,00
Pomodorisoep Fortuyn
Geroosterde pomodorisoep, met basilicum olie (geserveerd met brood)
5.0
1 ratings
€ Dagprijs
Tartaartje van Kweepeer
Gekaramelliseerde roodlof, vegan mascarpone crème, vijgen en kastanje crumble
€ 15,75
Gerookte Gravad Lax
Kimchi, bieslookporelcrop, devorpt créme, citrusgel, gepofte wilde rijst en radijs
€ 15,75
Sushi van Komkommer en Tonijn
Wasabi crumble, cream cheese, katsu saus en saffraan mayonaise
€ 15,75
Terrine van Eendenbout en Lever
Gekaramelliseerde kweeper, krooten, velger, vijgen, parma crumble en brioche croutons
€ 16,75
Thaise Mosselen
Kokos, limoenblad, sero, curry, geserveerd met brood
€ 15,75
Salades
Carpaccio van Hollandse ribeye
Gerookte rund rib-eye, mesclun, melange van pitten, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
5.0
1 ratings
€ 17,50/23,50
Gerookte Gravad Lax
Met rode biet, Granny Smith, ingelegerde rode ui, granaatappel, mayonaise en gemarineerde dille
€ 18,50/24,00
Vijgen
Gerookte amandelen, dadels, balsamico, paddenstoelen, zilverui, brie en crumble van kastanje
€ 17,50
Hoofdgerechten
Vegan Knolselderij
Steak van knol, ravioli van knolselderij met bonen en kruiden en jus van beurne blanc en krokant van knol en kapper
€ 26,50
Truffel Risotto
Truffel risotto van arboriorijst, risotto, venkelsalade, witlof, afgemaakt met witte truffel en shii-take
€ 25,50
Zachtgegaarde Hertenbiefstuk
Met eigen jus, pommes wilki, rode port en karamelcrème
€ 28,50
Kabeljauwfilet
Een heerlijk witvlees met subtiele citrustoets
€ 27,50
Tournedos ‘Rossini’
Lamsfilet met pepernotencanape, confit van sjalot en marasume
€ 33,50
Eendenborstfilet
Gemarineerde eendenborstfilet, appel-compote, zuurkoolragout, vijgenjus, jus pummice en gebrande melasse ui
€ 28,50
Cote de Boeuf
Voor 2 personen (850 gram) met bearnaisesaus
€ 79,00
Desserts
Kaasplateau
Stel uw eigen plateau van 3 soorten samen, met noten- en rozijnenbrood
5.0
2 ratings
€ 16,50
Sgroppino
Citroensorbet, vodka en prosecco
€ 9,00
Ganache taart
Tony Chocoloney chocolade, salted caramel, crunchy white chocolade en mascarpone ijs
€ 10,00
Ananas Panna Cotta
Met structuur van yoghurt en witte chocolade en yoghurt vijgen ijs
€ 10,00
Pavlova
Meringue met frambozen mouse en frambozen compote
€ 10,00