Beste Vis gerechten in Haarlem

Rating

Dieet

Type

Gang

64 Gerechten

Lobster Tortelloni

WOODSTONE Pizza and Wine Haarlem

Tortelloni pasta gevuld met kreeft en krab in een romige saffraansaus, santa cherry tomaten, bieslook, mais en spinazie

1.7

3 ratings

€ 19,95

Pasta

Tonijnsteak

Fishbar Monk - Visrestaurant Haarlem

gari/ grapefruitsap/ sojasaus/ bloemen

3.0

3 ratings

€ 26,00

Hoofdgerechten

Tonijnsteak

Restaurant Parck

Tonijnsteak met sesamkorst, mango-venkelsalade, rucola en teriyakisaus

3.6

8 ratings

€ 22,75

Hoofdgerechten

Pulpo

Restaurant Zuidam

Krieltjes, saffraanmayonaise, La Chinata, venkel, chorizodressing

3.7

3 ratings

€ 15

Voorgerechten

Ceviche mixto

Maita

Sea bass - prawns - octopus - rococo tiger milk - sweet potato - corn - coriander

3.7

3 ratings

€ 19.00

Voorgerechten

Ceviche classico

Maita

Catch of the day - tiger milk - sweet potato - corn - onions - chili - coriander

4.0

9 ratings

€ 17.00

Voorgerechten

Tonijn

Restaurant Dané

Ponzu, furikake, wasabi

4.0

4 ratings

€ 14.50

Voorgerechten

Seafood Linguine

Café Colette

gamba's, kokkels, kleine pittige tomatensaus, pasta en broodkruim

4.0

4 ratings

€ 25.00

Hoofdgerechten

Loempia udang

Bistrobar Indonesia

Loempia van garnaal, gemarineerd in boemboe van gember met chili mayonaise

4.0

4 ratings

€ 9,50

To Share

Gebakken garnalen

BastiJan

Op smaak gebracht met rode ui, paprika en knoflook en geserveerd met cocktailsaus.

4.0

3 ratings

€ 13,50

Voorgerechten

Bar Vert

Café Colette

gebakken zeebaars, groene velouté, kappertjes, citroen en venkel

4.0

3 ratings

€ 25.00

Hoofdgerechten

Spaghetti allo Scoglio

Adamo Trattoria Enoteca

Lange pasta - schaal- en schelpdieren - tomaat - knoflook

4.0

3 ratings

€ 22.00

Pasta

Puntillas de Calamar

Arroz Tapas & Paella

Black garlic aioli | Mojo verde

4.0

3 ratings

€ 14.00

Voorgerechten

Fish & Chips

Fishbar Monk - Visrestaurant Haarlem

heek/ friet/ huisgemaakte remoulade

4.2

5 ratings

€ 21,00

Hoofdgerechten

Crispy rice spicy tuna (4 ps)

Maita

Huancaina - unagi sauce

4.2

9 ratings

€ 16.00

Voorgerechten

Rock Oysters

Toujours

6 pcs - Irish Oysters - Mignonette - Laotian sauce

4.3

4 ratings

Sushi

Bisque

restaurant metzo

Visgarni / rouille

4.3

7 ratings

€ 14,50

Soepen

Tuna Steak

Toujours

Miso eggplant - Sesame - Noodles - Carrot & Lime

4.3

7 ratings

Hoofdgerechten

Tataki

Fishbar Monk - Visrestaurant Haarlem

Dutch yellowtail/ unagisaus/ dashi-mayo/ furikake

4.3

3 ratings

€ 18,00

Voorgerechten

Gebakken zalmfilet

Restaurant Parck

Gebakken zalmfilet met linguine, verse spinazie en Hollandaisesaus

4.3

3 ratings

€ 22,75

Hoofdgerechten

Heilbotfilet

Dijkers Eten & Drinken

Heilbotfilet, rode rijst, zeekraal, chorizocrumble, kreeftensaus

4.3

3 ratings

€ 27,5

Hoofdgerechten

Rainbow roll

Restaurant Konomi

Tonijn, zalm, tempura garnaal, avocado, bosui, tobiko

4.3

3 ratings

€ 18

Sushi

Mosselen Marinière

Fishbar Monk - Visrestaurant Haarlem

witte wijn/ room/ knoflook/ groene kruiden

4.5

4 ratings

€ 23,00

Hoofdgerechten

Thai Tom Yam Soup

Specktakel Wereldse Keuken

Thaise gekruide soep I Gefrituurde gamba gyoza I Edamame bonen I Gele curry schuim. (Vegetarische optie beschikbaar)

4.5

4 ratings

€ 17,50

Soepen

Ceviche

Fishbar Monk - Visrestaurant Haarlem

Zeebaars/ tijgermelk/ sinaasappel/ rode ui/ jalapeño

4.6

5 ratings

€ 16.50

Voorgerechten

Moules-Frites

Eetcafé Coster 52 Haarlem

Mosselpan op klassiek Franse wijze - Cocktailsaus - Frites

4.6

5 ratings

€ 22,5

Hoofdgerechten

Surf & Turf [200GR]

Steakhouse The Golden Bull

Ossenhaas van de New Zealand Hereford [100GR] en Argentijnse ossenhaas [100GR] geserveerd met twee Killer Prawns.

4.7

6 ratings

Hoofdgerechten

Dumpling Canape

Little Jamaica

Dumplings stuffed with ackee and saltfish (codfish) glazed onions red and green paprika bell peppers. Ackee is Jamaica's national dish veg/fruit

4.7

3 ratings

€ 10.00

Voorgerechten

Ackee & saltfish menu

Little Jamaica

Jamaica's national dish served with glazed onions, paprika bell peppers, garlic, herbs, steamed basmati rice, chilled coleslaw salad with soft cranberries, plantain, and dumpling. This dish includes a glass of wine.

4.7

3 ratings

€ 27.00

Hoofdgerechten

Ceviche Nikkei atùn

Maita

Tuna - ponzu tiger milk - avocado - togarashi - corn - coriander

4.7

3 ratings

€ 18.00

Voorgerechten

Tagliatelle con Salmone e Spinaci

Ristorante Napoli

Tagliatelle met verse zalm in een romige saus met wilde spinazie

4.7

3 ratings

€ 24

Pasta

Scheermessen

Fishbar Monk - Visrestaurant Haarlem

knoflook/ peterselie/ rode peper/ witte wijn

4.7

3 ratings

€ 15,00

Voorgerechten

Ikan bumbu Bali

De Lachende Javaan

Ikan bumbu Bali kabeljauwfilet gebakken in sambalsaus 1/7

4.7

3 ratings

€ 19,25

Hoofdgerechten

Sushi Roll Set

Toujours

16 pcs - Spicy Tuna - Spicy Vega - Surf & Turf - Seared Salmon

4.7

3 ratings

€ 35,00

Sushi

Kabeljauw

Bar Bistro Felien

Op de huid gebakken met Beurre Blanc en zoetzure courgette

4.7

3 ratings

€ 23,5

Hoofdgerechten

Gebakken Coquilles

Restaurant ROOD

Limoen-pompoencrème, zoet/zure biet, dashi dressing

4.7

7 ratings

€ 16.50

Voorgerechten

Acevichado roll (8 ps)

Maita

Tuna - ebi fry - avocado - acevichado sauce

4.8

16 ratings

€ 19.00

Sushi

Anticuchero roll (8 ps)

Maita

Salmon - ebi fry - avocado - anticuchero sauce

4.8

12 ratings

€ 18.00

Sushi

Tartare di tonno

Adamo Trattoria Enoteca

Handgesneden verse tonijn, citroen, sesamzaad

4.8

4 ratings

€ 16.00

Voorgerechten

Gamba’s

TenT

Knoflook, chorizo, bosui en piri-mayonaise

4.8

4 ratings

€ 15.75

Voorgerechten

Rijsttafel Saté

Restaurant Flamboyant

Saté udang, saté ajam, saté domba, saté courgette, saté poessoet en gado gado

4.8

4 ratings

€ 26,95

Hoofdgerechten

Arroz Negro

Arroz Tapas & Paella

Gambas | Squid ink | Spring onion | Calamar | Parsley aioli

4.8

5 ratings

€ 23.00

Hoofdgerechten

Vitello tonnato

Adamo Trattoria Enoteca

Kalfsvlees, tonijnmayo, appelkappers

4.8

5 ratings

€ 14.00

Voorgerechten

Tempura van gamba’s

De Kale Pater

4 stuks I sesamsaus

4.8

6 ratings

€ 15.00

Voorgerechten

Gambas al Ajillo

Arroz Tapas & Paella

Garlic | Parsley | Olive oil | Chili

4.9

7 ratings

€ 15.00

Voorgerechten

Gamba’s Pil Pil

De Kale Pater

Chili-olie, bosui, brood

4.9

7 ratings

€ 14.00

Voorgerechten

Risotto

Dodici

Black garlic, scallops, cauliflower, hazelnut and sea lavender

4.9

7 ratings

€ 16

Pasta

Fish & Chips

The Wolfhound Irish Bar & Kitchen

Made with our secret Stone Brewery IPA beer batter, simply awesome.

4.9

10 ratings

€ 17

Hoofdgerechten

Mixed Seafood Plateau

Fishbar Monk - Visrestaurant Haarlem

gegrilde/gebakken vis, schelpen, gamba's en coquilles

5.0

16 ratings

€ 47.50 per persoon

Hoofdgerechten

Coquille

Fishbar Monk - Visrestaurant Haarlem

Pompoen/ paling/ haringkuit/ topinamboer chips/ beurre blanc

5.0

13 ratings

€ 19.50

Voorgerechten