Beste Vlees gerechten in Haarlem
Tournedos
De Kale Pater
Wokgroenten, pepersaus
5.0
15 ratings
€ 34.00
Hoofdgerechten
Spare Ribs Spicey of Sweet
TenT
Malse spare ribs van de houtskoolgrill met pirisaus, knoflooksaus en honingmosterdsaus
5.0
11 ratings
€ 24.00
Hoofdgerechten
Shared surf&turf (2 personen)
Restaurant Parck
Shared surf&turf (2 personen) met steak peperaus, gamba’s, tonijnsteak en aardappeltaart
5.0
8 ratings
€ 25,75 (p.p.)
Hoofdgerechten
Beer Can Chicken
The Wolfhound Irish Bar & Kitchen
Salt and garlic pepper whole chicken roasted on a can of Stone Brewery IPA. For the most tender and flavoursome chicken around. Served with coleslaw and chips.
5.0
7 ratings
€ 25,00
Hoofdgerechten
Chicken Wings
The Wolfhound Irish Bar & Kitchen
Oven roasted paprika & chilli wings served one of four ways.
5.0
7 ratings
€ 10,50, 11,00
Hoofdgerechten
De plank mis voor 2
Restaurant PRAKM
Beemster oude kaas, Rotterdam oude kaas, rookworst, leverworst, gerookte ham en zuur
5.0
6 ratings
€ 16.95
Voorgerechten
Steak tartaar
Frenchie Restaurant
Geroosterd merg, cornichon, piccalilly aardappelchips
5.0
5 ratings
€ 18,00
Voorgerechten
Mixed Grill
TenT
Brochette van ossenhaas, kipsate en spare ribs van de houtskoolgrill
5.0
5 ratings
€ 28.50
Hoofdgerechten
Truffelbuffel Burger
Rubens Burger Restaurant Haarlem
Oude kaas, botersla, rode biet, gekarameliseerde ui, afgetopt met een huisgemaakte truffelmayo
5.0
5 ratings
€ 15,95
Hoofdgerechten
Charcuterie
Café Colette
plankje met diverse soorten ham
5.0
5 ratings
€ 16.00
Voorgerechten
Stewed tender beef menu
Little Jamaica
Served with butter beans, carrots, saffron steamed yellow rice, chilled coleslaw with soft cranberries, plantain, and a fried dumpling.
5.0
5 ratings
€ 22.00
Hoofdgerechten
Carpaccio op papadum
Restaurant Het Pakhuis
Flinterdunne ossenhaas, pesto-mayonaise, rucola, Parmezaan en pijnboompitjes
5.0
5 ratings
€ 12,00
Voorgerechten
Vitello Tonnato
Ristorante Pizzeria Luca
Kalfsvlees met tonijnsaus
5.0
5 ratings
€ 14.00
Voorgerechten
Creamy curry chicken menu
Little Jamaica
Made with authentic Jamaican curry. Served with yellow saffron rice, plantain, sweet bell peppers, chilled creamy coleslaw with pineapple pieces, and a fried dumpling.
5.0
4 ratings
€ 20.00
Hoofdgerechten
Carpaccio Burger
Rubens Burger Restaurant Haarlem
Parmezaanse kaas, carpaccio, zwarte balsamico, pijnboompitten, botersla, afgetopt met basilicum pesto of huisgemaakte truffelmayo
5.0
4 ratings
€ 15,95
Hoofdgerechten
Ribeye van de Grill
Subliem Restaurant - Haarlem
Sali-chardonnay saus.
5.0
4 ratings
€ 30.00
Hoofdgerechten
Steak tartare
restaurant metzo
Eidooiercrème / jalapeno / avocado / koriander / nacho’s
5.0
4 ratings
€ 14,75
Voorgerechten
Saté
bistro bis
Saté van kippendij 3st met satésaus, boontjes en rijst of friet
5.0
4 ratings
€ 16,95
Hoofdgerechten
Saté Royale Swarten Hondt
Eetlokaal In den Swarten Hondt
Saté van kippendij. Geserveerd met frites
5.0
4 ratings
€ 22,50
Hoofdgerechten
De Verleiding
De Kale Pater
Rundercarpaccio, parmezaan, bosui, pijnboompitten, pesto
5.0
4 ratings
€ 13.00; 15.00
Voorgerechten
Cottage Pie
The Wolfhound Irish Bar & Kitchen
Ground Black Angus beef slow cooked in red ale with garden peas and diced carrot. Topped with creamy mash potato and roasted in the oven.
5.0
4 ratings
€ 17
Hoofdgerechten
Ribeye
De Kale Pater
Wokgroenten, kruidenboter
5.0
4 ratings
€ 31.00
Hoofdgerechten
Filet de Canette de Barbarie à l'orange
Bar Bistro Felien
Eendenborstfilet met sinaasappelsjus en pomperoncreme
5.0
4 ratings
€ 24,75
Hoofdgerechten
Saté Bruxelles (no sticks)
Cafe Bruxelles
5.0
4 ratings
€ 20,50
Hoofdgerechten
Arroz de Pato
Arroz Tapas & Paella
Duck Legs | Wild Mushrooms | Foie
5.0
3 ratings
€ 27.00
Hoofdgerechten
Holland in de Glorie Ja
Rubens Burger Restaurant Haarlem
Jonge kaas, botersla, bacon, vleestomaat, augurken, chips, afgetopt met een huisgemaakte piccalillymayo
5.0
3 ratings
€ 15,95
Hoofdgerechten
Spicy beef (mince) ramen
Ramen Brothers Noodle Bar Haarlem
Pittige soep, medium dikke golvende ramen noedel met rundergehakt, naruto maki, nori, ajitsuke tamago, renkon, renkon, groenten en lente-uitjes
5.0
3 ratings
€ 15,25
Soepen
Iberico Pork Cheeks
Arroz Tapas & Paella
Onion | Roasted garlic & Potato foam
5.0
3 ratings
€ 15.00
Voorgerechten
Rigatoni Guanciale
Rigatoni
Tomatensaus, chili, eigeel, guanciale en pecorino
5.0
3 ratings
€ 18.00
Pasta
Kipsaté
Brinkmann
Kippendij, pindasaus, zoetzure salade, rijst
5.0
3 ratings
€ 20.50
Hoofdgerechten
Secreto Iberico
Ollivers soulkitchen & bar
Met manchego, rode chimichurri en courgette
5.0
3 ratings
€ 29.50
Hoofdgerechten
New York Shell Steak
Toujours
USA - 700 GR - Bone in Sirloin
5.0
3 ratings
€ 120.00
To Share
Iga babi bakar
Bistrobar Indonesia
Ted's beroemde spare ribs, gelakt met een pittige karamel. Gecoat in een crumble van rode peper, gebakken uitjes & selderij
5.0
3 ratings
€ 12,50
Voorgerechten
Handgesneden Franse Klassieker
Monsieur Rouge
Petit 90gr, Grand 180gr
5.0
3 ratings
€ 16.00, 24.50
Hoofdgerechten
Pitte Tante
Rubens Burger Restaurant Haarlem
Cheddar kaas, tomatensalsa met koriander, botersla, rode chorizo, tortilla chips met huisgemaakte chipotle mayo
5.0
3 ratings
€ 15,95
Hoofdgerechten
Carpaccio
Restaurant Ignite Haarlem
Thinly sliced tenderloin with arugula, pine nuts, parmesan cheese, truffle mayonnaise and sundried tomatoes
5.0
3 ratings
€ 13.00
Voorgerechten
Kalfszwezerik met Oosterse Lak
Brasserie Bruis
Pinda – Kokos – Snijboon – Miso beurre blanc
5.0
3 ratings
Tussengerechten
Tournedos Rossini
Bar Bistro Felien
Met gebakken eendenlever, bospaddenstoelen, en een jus van wintertruffel
5.0
3 ratings
€ 33,5
Hoofdgerechten
Brown stew chicken
Little Jamaica
This is an old classical Jamaican dish marinated for 24 hours in a brown marinade slowly cooked in tomatoes, garlic, thyme, pimento, onions & carrots. Served with rice of your choice, chilled coleslaw, plantain, & dumpling.
5.0
3 ratings
€ 21.00
Hoofdgerechten
Spareribs
Restaurant Het Pakhuis
Gemarineerde ribs met aioli & koolsla (grote portie +4)
5.0
3 ratings
€ 20,50
Hoofdgerechten
Steak tartare
Brick
Steak tartare met puttanesca, citroen en Parmezaan
5.0
3 ratings
€ 15.00
Voorgerechten
New Zealand rib-eye
Steakhouse The Golden Bull
250 gram. Zeer smaakvol stuk vlees dat door het gehele stuk heen vet bevat, dit is hierdoor smaakbepalend bij de rib eye
5.0
3 ratings
€ 29,95
Hoofdgerechten
Tegen de Draad
Restaurant PRAKM
Draadjesvlees, gestoofde peertjes, rode kool met appeltjes en gebakken aardappelen
5.0
24 ratings
€ 20.95
Hoofdgerechten
Korean fried chicken tacos
Nancy's Haarlem
Gefrituurde kippenpij met kimchi en zoetzure groenten
4.9
14 ratings
€ 11.25
Voorgerechten
Spare Ribs
The Wolfhound Irish Bar & Kitchen
Tender, fall-from-bone oven roasted pork ribs served one of three ways. All served with chips.
4.9
13 ratings
€ 22,00, 22,50
Hoofdgerechten
Picanha steak
De Kale Pater
Wokgroenten, chimichurri, zeezout
4.9
12 ratings
€ 29.00
Hoofdgerechten
De Ballen Verstand
Restaurant PRAKM
Oma’s gehaktbal, jus, doperwten of rode bieten en gebakken aardappelen
4.9
16 ratings
€ 20.95
Hoofdgerechten
Steak
Nancy's Haarlem
Biefstuk (180 gram) met aardappel crème en wisselende groente
4.9
8 ratings
€ 22,75
Hoofdgerechten
Pand 13-Burger
Restaurant Pand 13
180 gram Black Angus-rundergehakt, spek, kaas, sla, gebakken ui, remoulade, frites (extra gebakken ei +1,00)
4.9
7 ratings
€ 18,50
Hoofdgerechten
Jerk chicken menu
Little Jamaica
1/2 Chicken marinated in herbs for 24 hours tenderly grilled in the oven. Served with rice & kidney beans, exquisite jerk gravy, plantain, coleslaw, fried dumpling.
4.8
19 ratings
€ 25.00
Hoofdgerechten