Alexander

Claim

4.2

Veel gasten prijzen de vriendelijke, gastvrije bediening en snelle service in het restaurant.
Uitstekende service
Gevarieerd aanbod van kleine gerechten in tapas-stijl wordt gewaardeerd, met Chinees, Japans en Indisch eten.
All-you-can-eat concept
Regelmatig klachten over lange wachttijden en koude maaltijden bij bezorging en afhalen.
Bezorging wisselvallig
Moderne bestelmethode via tablet wordt door sommigen handig gevonden, anderen missen persoonlijk contact.
iPad bestelsysteem

#82 of 121 restaurants in Leiden - €€

Alexandrine Tinneplein 96-108, 2331 PP Leiden

+31 71 579 0216

12:00-21:30

Rating

Dieet

🔥 Aanbevolen gerechten

Hier verschijnen gerechten met de hoogste beoordelingen. Laat een rating achter en help anderen hun favoriet te vinden!

📋 Menukaart

Soep / warm voorgerechten / salades

Kippensoep

(Chickensoup)

Tomatensoep

(Chinese tomato soup)

Wantansoep

(Wonton soup with pork & prawns)

Mini loempia's (4 st / pcs)

(Mini spring rolls)

Pangsit goreng (3 st /pcs)

(Fryed wontons with minced chicken)

Karaage (4 st /pcs)

(Licht gebakken kipfiletblokjes / fryed chicken)

Kippenvleugels (3 st / pcs)

(Japanese chicken wings)

Ika Tempura (4 st /pcs)

(Calamares / crispy fried calamari)

Garnaren loempia's (2 st /pcs)

(Prawn spring rolls)

Gyoza (3 st/pcs)

(Gebakken dumplings / pan fried dumplings)

Yakitori (2 st /pcs)

(Zoete kipspiesjes / sweet skewered chicken)

Ebi Fry (2 st /pcs)

(Gebakken garnalen / fried shrimp)

Popcorn nuggets (4+ st/pcs)

(Crispy popcorn chicken nuggets)

49B Kipnuggets (3 st/pcs)

(Chicken nuggets)

Kipsaté met satésaus (1 st /pcs)

(Skewered chicken with peanut sauce)

Vegan saté en casave

(Skewered tofu satay with peanut sauce)

Ha Kau (2 st/pcs)

(Gestoomde garnaren / steamed prawn dumplings)

Siew Mai (2 st /pcs)

(Gestoomde varkensvlees / steamed pork dumplings)

Vietnamese loempia (1 st /pcs)

(Vietnamese spring rolls)

Bang Bang kai

(Sichuan sesam kipsalade / sesame chicken salad)

Het rijk der armen

(Sichuan ossenschotel / Authentic sichuan beef)

Het doorweekte varkentje

(Gepocheerd buikspek / poached porkbelly with garlic-soy sauce)

De geschockeerde garnaren

(Krokante garnaren / crispy prawns with lemon sauce)

Kakelende kip

(Kipfilet met limoensaus / crispy chicken with lemon sauce)

Garnalensalade

(Garnaren met knoflooksaus / prawns with garlic sauce)

Gerookte tofu met zeewier

(Smoked tofu with seaweed)

Verpakte eend (1 st /pcs)

(Eendenflensjes / duck pancake with hoisin sauce)

Hoofdgerechten

Kip kerrie

(Chicken curry)

Ma Po Tofu

(Tofu in Sichuan kruidensaus / pepper sauce)

De Kip van generaal Bao

(Authentiek Sichuan kip / Kung Pao chicken)

Vermiste winter eend

(Krokante pekingeend / Crispy duck with sweet and sour sauce)

Ossenhaas met zwarte bonen saus

(Beef tenderloin with black bean sauce)

Ossenhaas met zwarte peper saus

(Beef tenderloin with black pepper sauce)

Vega kip met cashewnoten

(Vegan soy chicken with cashew nuts)

Vega lamsfilet met kerrie

(Vegan soy lamb with curry sauce)

Sizzling beef

(Ossenhaas in Sichuan kruidensaus / tenderloin in Sichuan pepper sauce)

Pekingeend met hoixin saus

(Duck with sweet and salty hoisin sauce)

Babi pangang

(Fried pork with spicy sweet and sour sauce)

Babi pangang spek

(Crispy fried porkbelly with spicy sweet and sour sauce)

Sichuan cabbage

(Spitskool in Sichuan stijl / Stir-fry oxheart cabbage in Sichuan style)

Aubergine in pikante Yu Xiang-saus

(Aubergine in spicy Yu-Xiang sauce)

Lo Han Zhai

(Groentemix met tofu / stir-fry mixed vegetable with tofu)

Sim Po Kai

(Kip met verse ananas / chicken with pineapple in sweet and sour sauce)

Gebakken zalm in rijstwijn shiitake saus

(Fried salmon in ricewijn shiitake sauce)

Cha Sieuw

(Kantonese babi pangang / pork loin in Cantonese fork roasted style)

YuXiang Ha

(Garnaren in Yu-Xiang saus / prawns in Yu-Xiang sauce)

Yu-Piang

(Tongfilet met verse ananas / solefish with pineapple in sweet and sour sauce)

Yew Kok Kai

(Kipfilet met cashewnoten / stir-fry chicken filet with cashew nuts)

Daging Rendang

(Gestoofd rundvlees in kokos saus / flemish beef stew with coconut sauce)

Daging Roedjak

(Gestoofd rundvlees in pittige saus / flemish beef stew in spicy sauce)

Foe Yong Hai

(Omelet met zoete tomaten saus / egg omelet with sweet tomato sauce)

Chinese Koe Loe Kai

(Gebakken kipfilet in zoet/zure saus / fried chickenfilet with pineapple in sweet/sour sauce)

Koe Loe Kai

(Deegballetjes gevuld met kip / Chinese dough balls with chicken)

Tjap Tjoy met kip

(Groentemix met kip / stir-fry mix vegetable with chicken)

Dessert