Hotel Brasserie Britannique

Claim

3.9

15 ratings

Zeer vriendelijk en attent personeel wordt vaak genoemd. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn kenmerkend voor de service.
Uitstekende service
Centrale ligging aan het Vrijthof wordt geroemd als perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Maastricht.
Toplocatie aan Vrijthof
Modern-klassieke inrichting en elegante ambiance worden gewaardeerd door gasten.
Stijlvolle sfeer
Sommigen vinden de prijzen aan de hoge kant, vooral tijdens evenementen. Anderen waarderen de kwaliteit voor het geld.
Wisselvallige prijs-kwaliteit

#200 of 209 restaurants in Maastricht -

Vrijthof 6, 6211 LC Maastricht

+31 43 321 8691

Rating

Dieet

🔥 Aanbevolen gerechten

Hier verschijnen gerechten met de hoogste beoordelingen. Laat een rating achter en help anderen hun favoriet te vinden!

📋 Menukaart

Hoofdgerechten

Fish & Chips

In beslag gedoopte en gefrituurde vis, geserveerd met remoulade saus, verse frieten en salade

5.0

3 ratings

Zalmfilet met asperges

Op de huid gebakken zalmfilet geserveerd met witte asperges, krieltjes en een witte wijn hollandaise saus

5.0

1 ratings

Tomahawk

Steak van eersteklas Belgisch rundvlees (2 personen-850gr), geserveerd met chimichurri, seizoensgroenten en verse frieten

5.0

1 ratings

Maastrichts Zuurvlees

Het klassieke Maastrichts rundstoofvlees geserveerd met verse frieten en salade

4.0

1 ratings

Schnitzel met champignonsaus

Huisgemaakte schnitzel, geserveerd met champignonsaus, verse frieten en een gemengde salade

2.3

3 ratings

Tagliatelle truffel

Tagliatelle with fried mixed mushrooms, truffle salsa and Parmesan cheese

2.0

1 ratings

Bacon Burger Deluxe

Vers Bleu Belge rundvleesburger met hamburgersaus, bacon, sla, augurk, cheddar, ui en verse frieten

1.0

1 ratings

Slibtong a la meuniére

Slibtongetjes uit de Noordzee met krielaardappeltje en veldsla-venkel salade

Tagliatelle Ragu alla bolognese

Traditionele Italiaanse pasta met een saus van tomaten en half om half gehakt

Tournedos Classiques

Eersteklas Iers rundvlees (180gr), geserveerd met groene peper roomsaus en verse frieten

Limburgse Hoenderfilet

Limburgse hoenderfilet geserveerd met gegrilde groentes, een champignonsaus en verse frieten

Vol au vent

Hartig bladerdeegbakje gevuld met een romige kipragout geserveerd met verse frieten en een frisse salade

Spicy green burger

Huisgemaakte spinazie-linzen burger met burrata, gepofte bietensalsa en pittige mayonaise, geserveerd met verse frieten

Waaier van gepofte aubergine

Waaier van gepofte aubergine, met een parelcouscous salade, cashew noten-bosui crème, Muhammara