Gastrobar Onder de Pannen
Claim4.5
81 ratings
#2 of 6 restaurants in Midsland - €€
Heereweg 22, 8891 HS Midsland
4.5
81 Ratings
🔥 Aanbevolen gerechten
Steak tartaar
€ 13.75
5.0
7 ratings
Voorgerechten
Côte de Boeuf
€ 7.00 per 100 gram
4.9
8 ratings
Hoofdgerechten
Ode aan de Cranberry
€ 9.50
4.9
7 ratings
Nagerechten
📋 Menukaart
Voorgerechten
Steak tartaar
Met pata negra en tapenade vinaigrette
5.0
7 ratings
€ 13.75
Proeverij van Voorgerechtjes
Voor twee personen
5.0
2 ratings
€ 29.50
Broodplank voor twee
Met drie wisselende dipjes
5.0
1 ratings
€ 9.75
Gebakken Coquilles
Met linguine al nero en een saus van Terschellinger eekhoorntjesbrood
4.5
2 ratings
€ 14.75
Bietencarpaccio
Met shiitake en een citrusvinaigrette
€ 13.75
Vitello Tonnato
Gebraden kalfsrug, tonijn, kappertjes
€ 14.75
Terrine van Geitenkaas
Met courgette, vijg en hazelnoot
€ 13.75
Hoofdgerechten
Terschellinger Lamsschenkel
Met pastinaakpuree en jus van bosui & knoflook
5.0
4 ratings
€ 31.50
Zeebaarsfilet
Met geroosterde wintergroenten, saus van pompoen & gember
5.0
3 ratings
€ 27.50
Terschellinger Kaasfondue
Geserveerd met brood en diverse groenten
5.0
2 ratings
€ 24.75
Côte de Boeuf
Gegrild Hereford ribstuk voor twee, +/- 1000 gram, geserveerd met groenten van het moment
4.9
8 ratings
€ 7.00 per 100 gram
Gegrilde Entrecôte
Van de kamado grill, met truffeljus
4.8
6 ratings
€ 28.50
Babi Ketjap
Indonesisch stoofgerecht van procureur, geserveerd met rijst
4.8
8 ratings
€ 24.50
Gado Gado
Verse groenten met pindasaus, ei en rijst, geserveerd in een taco schelp
4.0
1 ratings
€ 23.50
Caesar Salade
Met gerookte kip, spek, ei, Parmezaanse kaas en croutons
€ 19.50
Kabeljauwfilet
Met een stamppotje van peen & ui, beurre blanc en bieslookolie
€ 28.50
Wilde Eendenborst
Met een gekonfijt boutje, topinamboer en eigen jus met sjalot
€ 29.50
Eekhoorntjesbrood Risotto
Met gegrilde pompoen, coquille van knolselderij, rode biet en walnoot
€ 25.50
Salade Bospaddenstoelen
Mix van jonge slasoorten en truffelvinaigrette
€ 19.50