Beste Gerechten in Schiermonnikoog

Rating

Dieet

Type

Gang

17 Gerechten

Runder flat iron steak van de lava grill 200gr

De Ware Jakob

met kruidenboter

5.0

9 ratings

€ 25,50

Hoofdgerechten

Proeverij van ’t Wad

Havenpaviljoen Wad Anderz

Bisque van Waddengarnalen, Thaise viskroketjes, oesters, gravad lax Wad Anderz, kokkels en mossels; geserveerd met brood en salade

5.0

3 ratings

€ 35 p.p. (vanaf twee personen)

Hoofdgerechten

Rundermedaillons

Tox Bar

Rundermedaillons van Black Angus met chimichurri. Geserveerd met (krul)frites.

5.0

3 ratings

€ 21,5/25,5

Hoofdgerechten

Quattro fromaggi

De Ware Jakob

tomaat, kaas, brie, mozzarella, gorgonzola en geitenkaas

5.0

3 ratings

€ 16,00

Pizza

Coupe aardbeien

Strandpaviljoen De Marlijn Schier

Groningse aardbeien met pistache-ijs, slagroom en een crumble van pistache

5.0

3 ratings

€ 8.00

Desserts

Gebakken gamba's in olijfolie, knoflook, rode ui en zeekraal

De Ware Jakob

4.8

6 ratings

€ 13,50

Voorgerechten

Schier-I-miss-U

Havenpaviljoen Wad Anderz

Luchtige biscuit met Schiermoncello, mascarpone, lemoncurd, rabarber en aardbei

4.8

11 ratings

€ 9.00

Desserts

Huisgemaakte limoentaart

De Ware Jakob

met vanille roomijs en slagroom

4.8

14 ratings

€ 8,25

Desserts

Tournedos

Hotel Brasserie Brakzand

Kruiden-truffel jus (meerprijs € 3,50)

4.8

4 ratings

€ 25.00

Hoofdgerechten

Zeebaars filet gebakken in olijfolie

De Ware Jakob

met gebakken Noorse garnaaltjes, knoflook en zeekraal

4.7

3 ratings

€ 24,75

Hoofdgerechten

Marlijn’s vissoep

Strandpaviljoen De Marlijn Schier

Onze soep als voorgerecht met verschillende visfilets, gamba’s, mosselen, coquille en zeekraal. Geserveerd met brood en rouille

4.6

13 ratings

€ 16.50

Voorgerechten

Mosterdsoep van grove mosterd met spekjes en prei

De Ware Jakob

4.6

5 ratings

€ 5,75

Soepen

SaTe Marijke

Tox Bar

’Gouwe ouwe‘ varkenssaté van de Akbar met satésaus en seroendeng. Geserveerd met (krul)frites.

4.5

6 ratings

€ 17,5

Hoofdgerechten

Risotto di mare

Strandpaviljoen De Marlijn Schier

Citroenrisotto met coquilles, mosselen, gamba`s, knoflook, witte en groene asperges, saffraan, zeekraal, verse kruiden en tomaatpaprikasaus

4.5

4 ratings

€ 29

Hoofdgerechten

Tox burger

Tox Bar

Klassieke runderburger van de “Lauwersmeerse hooglander” met rode ui, tomaat, komkommer, huisgemaakte sambasaus en een plakje bacon.

4.4

14 ratings

€ 16,5

Hoofdgerechten

Sliptong (3 stuks) gebakken in boter

De Ware Jakob

4.2

6 ratings

€ 27,50

Hoofdgerechten

Crème Brûlée

Hotel Brasserie Brakzand

Sinaasappel, Fryske dumkes ijs

4.0

3 ratings

€ 8.50

Desserts