Havenpaviljoen Wad Anderz
Claim4.6
22 ratings
4.6
22 Ratings
Aanbevolen gerechten
Menukaart
Voorgerechten
Watermeloen
Met gefermenteerde oesterzwammen en kimchi van De Pluktuin, takuan, wakame en rettich
€ 13.00
Paddenstoelen “à la Bourguignonne”
Gemengde paddenstoelen en oesterzwammen van de Pluktuin, gegratineerd met knoflook-dragonboter; geserveerd met brood
€ 13.00
Gravad lax Wad Anderz
Eigen gemarineerde heilbot op Scandinavische wijze, met biet, gemarineerde uitjes en mierikswortelcreme
€ 14.50
Charcuterie
Verschillende fijne vleeswaren met Amsterdamse uien relish, cornichons en in balsamico gemarineerde zilver ui
€ 14.50
Soepen
Hoofdgerechten
Wad ’n viscurry
Gele curry met vis, schaal- en schelpdieren uit de Wadden- en Noordzee en groenten van de Pluktuin; geserveerd met basmatirijst
5.0
2 ratings
€ 25.50
Pasta kokkels
Verse pasta linguine met Waddenkokkels, gestoofd in witte wijn met tomaat en knoflook
5.0
1 ratings
€ 27.50
Noordzeevisfilet van het seizoen
Met asperge, venkel, fregola, langoustine-Pernodsaus en kaaskletskop
5.0
1 ratings
€ 27.50
Indiase rode linzen curry
Met zoete aardappel en geroosterde bloemkool; geserveerd met een Indiaas Paratha platbrood
€ 22.50
Merlan steak
Met aardappelrösti, seizoensgroenten en chimichurri
€ 29.50
Gele curry
met geroosterde bloemkool, zoete aardappel en groenten van de Pluktuin; geserveerd met basmatirijst
€ 22.50
Nagerechten
Bavarois
Van mango en basilicum, met duindoorngelei, passievrucht-sorbetijs en kokos-limoengel
5.0
1 ratings
€ 9.00
Schier-I-miss-U
Luchtige biscuit met Schiermoncello, mascarpone, lemoncurd, rabarber en aardbei
4.8
11 ratings
€ 9.00
Sorbet
Twee bollen sorbetijs, vers fruit en slagroom
€ 8.00
Crème brûlée
Van vanille en tonkaboon met pure chocoladeijs en kletskop
€ 9.00
Friandises
Kleine zoete lekkernijen en bonbons voor bij de koffie of thee
€ 6.50
Kaasplank Van Schier
Vier kazen uit het Van Schier assortiment, met compote, noten en kletzenbrood
€ 14.50