Strandpaviljoen De Marlijn Schier
Claim4.4
41 ratings
#4 of 7 restaurants in Schiermonnikoog - €€
Prins Bernhardweg 2, 9166 SH Schiermonnikoog
4.4
41 Ratings
Aanbevolen gerechten
Menukaart
Voorgerechten
Garlic bread (voor 2 pers.)
Met knoflook, Parmezaan en peterselie
5.0
2 ratings
€ 5.50
Bruschetta
Drie bruschetta's met geroosterde ham, srirachamayonaise, gorgonzola met vijgen, tomaat-pesto tapenade.
5.0
1 ratings
€ 15.50
Marlijns vissoep
Onze soep als voorgerecht met verschillende visfilets, gamba's, mosselen, coquille en zeekraal. Geserveerd met brood.
4.6
15 ratings
€ 16.50
Oesters
Fine de Claire Oléron Frankrijk nr.3, geserveerd met sjalotjesazijn, brood en gezouten boter.
€ per stuk 3,50
Eendenborst
Gerookte eendenborst met truffel, vijgen en frambozendressing. Geserveerd met toast.
€ 14.50
Antipasti plank (voor 2 pers.)
Warm en koud assortiment van vlees, kaas, vis, smeersels met brood.
€ 21.50
Beef tataki 80 gram
Dichtgeschroeide runderbavette met sesam geserveerd met wakame, furikake, zeewierchips, uien-chutney, soja en wasabi
€ 14.50
Pata Negra
Zwartpoot Iberico ham met truffelmayonaise, spinazie, pijnboompitten en toast
€ 35.00
Hoofdgerechten
Indische curry met Waddenlam
Langzaam gegaard lamsvlees in geurige masala, geserveerd met basmati rijst
4.7
3 ratings
€ 27.50
Tonijntartaar
Gegrilde tonijntartaar met wakame, furikake, zeewierchips, wasabi, sojadressing
€ 24.50
Risotto di funghi e burrata
Truffelrisotto met paddenstoelen en burrata
€ 25.50
Gebakken pietermanfilet
Geserveerd met aardappelen, kappertjes, zeekraal, puree van pastinaak, venkelsaus
€ 22.50
Steak met oestersaus
Steak (150 - 300 gram), geserveerd met oestersaus, frites, seizoensgroenten en rode wijnsaus
€ 36.50
Special
Piatto di pesce
p.p. 2 coquilles, tonijnsteak, zalmmoot en gamba`s geserveerd met citroenrisotto, seizoensgroenten en tomaatpaprikasaus. Reserveren vanaf 2 pers. & min. 1 dag van te voren!
5.0
1 ratings
€ 33.50 p.p.
Beef Wellington
Chateaubriand in bladerdeeg, geserveerd met seizoensgroenten en saus van kalfsjus
€ 39.50 pp
Fruits de mer plateau
p.p. 3 oesters, ½ kreeft, langoustines, gamba’s, coquilles, mosselen, gerookte zalm en een Hollandse garnalencocktail. Geserveerd met dressing, sauzen en brood. Reserveren vanaf 2 pers. & min. 1 dag van te voren!
€ 58.50 p.p.
Desserts
Coupe aardbeien
Groningse aardbeien met pistache-ijs, slagroom en een crumble van pistache
5.0
3 ratings
€ 8.50
Hangop met aardbeien
Hangop van verse aardbeien met kletskop en walnoten
€ 7.00
Espresso Martini
Met een shot espresso en vodka
€ 12.00
Trio van chocola
Verschillende chocolademousses geserveerd met een crumble van walnoot
€ 9.50
Aperolmousse
Mousse van Aperol, geserveerd op een vanillebodem met sinaasappelsaus
€ 7.00