Sarban Tilburg

Claim

4.8

9 ratings

Zeer vriendelijk en attent personeel dat uitgebreide uitleg geeft bij gerechten en persoonlijke aandacht biedt aan gasten.
Uitmuntende service
Gezellige, warme ambiance met Afghaanse thema-elementen die bijdragen aan een complete culinaire ervaring.
Authentieke sfeer
Veelgeprezen verrassingsmenu dat een uitstekende introductie biedt tot de Afghaanse keuken.
Kennismakingsmenu favoriet

#4 of 101 restaurants in Tilburg - €€

Besterdring 2, 5014 HL Tilburg

+31 13 535 3567

Gesloten

Rating

Dieet

🔥 Aanbevolen gerechten

Hier verschijnen gerechten met de hoogste beoordelingen. Laat een rating achter en help anderen hun favoriet te vinden!

📋 Menukaart

Hoofdgerechten

Noshaq Gerecht

Qabeli Palauw (door gekarameliseerde suiker gebruinde rijst onder een dekentje van wortel, rozijnen, pistache en amandel). Onder de rijst vindt u malse stukjes lamsvlees. Naast dit gerecht serveren we ook Daal (gestoofde zwarte linzen), Kofta (gehaktballetjes in tomatensaus met kidneybonen) en Sabzi (spinazie)

5.0

4 ratings

Pamir Gerecht

Palauw (door gekarameliseerde suiker gebruinde rijst). Naast dit gerecht serveren we ook Sabzi (spinazie), Borani Bandejan (aubergine uit de oven met een topping van op smaak gebrachte kwark) en Bamya (okrabonen in uiensaus)

Lunkho Gerecht

Gestoofd lamsvlees uit de oven met aardappel en zilveruien. Dit gerecht wordt geserveerd met Dampukht (witte rijst met kikkererwten) en Sabzi (spinazie)

Wakhan Gerecht

Kalfsvlees met aardappel en gegrilde courgette uit de oven. Dit gerecht wordt geserveerd met Palauw (door gekarameliseerde suiker gebruinde rijst) en Qorme Tarkari (gestoomde groenten in tomatensaus)

Kunar Gerecht

Dampukht (witte rijst met kikkererwten). Naast dit gerecht serveren we ook Raane Morg (kipkarbonade uit de oven), Daal (gestoofde zwarte linzen) en Borani Bandejan (aubergine uit de oven met een topping van op smaak gebrachte kwark)

Hari Gerecht

Parezana (aromatische rijst met aardappelblokjes). Naast dit gerecht serveren we ook Qorme Tarkari (gestoomde groenten in tomatensaus), Dopiazza Bara (lamsvlees met twee bereidingen van ui) en Daal (gestoofde zwarte linzen)