De Pizzabakkers Voorstraat

Claim

4.3

15 ratings

Veel gasten prijzen de kwaliteit van de pizza's, met name de dunne, krokante bodem en verse ingrediënten.
Heerlijke dunne pizzabodem
Reviewers benadrukken vaak de vriendelijke en behulpzame service van het personeel.
Vriendelijk en attent personeel
Enkele gasten merken op dat het restaurant aan de kleine kant is, met tafels dicht op elkaar.
Beperkte zitruimte
Sommige gasten vinden de pizza's karig belegd, terwijl anderen de unieke toppingcombinaties waarderen.
Wisselende meningen over beleg

#137 of 253 restaurants in Utrecht - €€

Voorstraat 58, 3512 AR Utrecht

+31 30 307 0102

Rating

Dieet

🔥 Aanbevolen gerechten

Hier verschijnen gerechten met de hoogste beoordelingen. Laat een rating achter en help anderen hun favoriet te vinden!

📋 Menukaart

Pizza

Piccante e Gorgonzola

Tomaat – mozzarella – gorgonzola – ‘nduja – rode ui. Plantaardige optie: zonder kaas, met plantaardige gorgonzola (op basis van noten) en plantaardige ‘nduja

5.0

1 ratings

Margherita

Tomaat – mozzarella – basilicum

5.0

1 ratings

Spinaci

Tomaat – mozzarella – geitenkaas – spinazie – rode balsamico-ui – pijnboompitten

5.0

1 ratings

Caponata

Tomaat – mozzarella – caponata – Leccino olijven – ansjovis van Fish Tales – kappertjes – basilicum. Vegetarische optie: zonder ansjovis

4.0

3 ratings

Da Noi

Paprikaroomsaus – mozzarella – geroosterde paprika – salsiccia – Parmezaanse kaas. Vegetarische optie: salsiccia > plantaardige 'nduja

4.0

2 ratings

Tartufo

Mozzarella – gekookte ham – truffelsaus – ei – peterselie. Vegetarische optie: ham > champignons

4.0

1 ratings

Salami finocchiona

Tomaat – mozzarella – Toscaanse venkelsalami. Extra's: Leccino olijven

Funghi e pancetta

Mozzarella – Fontina kaas – kastanjechampignons – pancetta – uienmarmelade – peterselie. Vegetarische optie: pancetta > artisjok

Campagnola

Tomaat – mozzarella – aubergine – gegrilde artisjok – gorgonzola – courgette – basilicum. Plantaardige optie: zonder kaas, met plantaardige gorgonzola (op basis van noten)

Prosciutto d’Abruzzo

Tomaat – mozzarella – Parmezaanse kaas – kerstomaat – rucola – 14 maanden gerijpte prosciutto uit Abruzzo

Gialla

Gele datterini tomatensaus – halve burrata – courgette – gele kerstomaat – mozzarella – ansjovis van Fish Tales of ‘nduja

Caprese

Tomaat – mozzarella – huisgemaakte groene pesto – buffelmozzarella – kerstomaat – basilicum. De buffelmozzarella wordt niet meegebakken om de fijne smaak en textuur te behouden. Extra's: prosciutto d'Abruzzo