Jasmijn & ik
Claim4.6
38 ratings
4.6
38 Ratings
Aanbevolen gerechten
Rode Curry met Kip
€ 18.95
5.0
9 ratings
Hoofdgerecht
Boeddhabuikjes
€ 9.75
5.0
6 ratings
Jasmijn & ik hapjes
Jasmijn dessert
€ 9.75
5.0
6 ratings
Dessert
Menukaart
Voorafjes
Sojapeulen
Sojapeulen met zeezout die je eet door de bonen uit de peulen te zuigen/ bijten. (De schil is niet eetbaar.)
€ 5.25
Pittige Sojapeulen
Sojapeulen met sambal. (De schil is niet eetbaar.)
€ 6.25
Lente-uicrackers met wasabimayonaise
Ovengebakken dunne crackers met lente-ui en hartige sojabonenpasta met een pittige wasabimayonaise.
€ 5.00
Jasmijn & ik hapjes
Boeddhabuikjes
Drie gebakken dumplings met een vulling van groenten en shiitake. Van handgesneden groente voor een knapperige bite. Geserveerd met een chili-sojasaus.
5.0
6 ratings
€ 9.75
Gestoomde Buideltjes met Gamba en Bamboe
Vier gestoomde buideltjes gevuld met gamba’s en bamboe, met groene asperges en knoflook-gember sojasaus
€ 10.95
Hapjes
Spinaziesalade met gekarameliseerde walnoten
Salade van spinazie en rode bietjes, met een frisse Thaise basilicum dressing en fijngemalen cashewnoten.
5.0
2 ratings
€ 14.95
Rib eye teriyaki
Smaakvolle rib eye, gekarameliseerd in een zoete saus van soja, gember en mirin met witte sesamzaadjes.
€ 20.95
Zeebaars met tomaten chillipasta
Op huid gebakken zeebaars met pasta van groene pepers, bosui, gember met chayote.
€ 19.75
Tofublokjes met kurkuma, dille en pinda
Tofublokjes en sperziebonen in een zachte saus van kurkuma, dille en pinda. Geserveerd met gestoomde broodjes (glutenvrij optie: rijst in plaats van broodjes).
€ 13.75
Hoofdgerecht
Rode Curry met Kip
Pittige rode curry met kipdijfilet met kokosroom, groentes en kruidige olie van korianderwortel en limoenblad. Geserveerd met jasmijnrijst
5.0
9 ratings
€ 18.95
Rib Eye Teriyaki
Smaakvolle rib eye, gekarameliseerd in een zoete saus van soja, gember en mirin
4.8
4 ratings
€ 20.95
Thaise Kip-spiesjes met Garnalencracker
Drie gekruide Thaise kip-spiesjes met een sausje van pinda en tamarinde
€ 17.95
Dessert
Jasmijn dessert
Smeuïg, luchtig taartje van pure chocolade (bereid zonder boter en bloem) met romig ijs van Vietnamese koffie, geserveerd met banaan in karamel-vanillesaus en krokante kokoskaramel. Lactosevrije optie: zonder Vietnamese koffie ijs. Dessertwijnsuggestie: Pedro Ximénez 1927
5.0
6 ratings
€ 9.75
Sticky rice & mango
Licht gezoete gestoomde stevige zwarte kleefrijst, fris-zoete mango-kokossaus, krokante kokosrasp met bruine palmsuiker en sesam. Geserveerd met een kannetje met gezoete citroengras-kokosmelk om het dessert naar eigen smaak zoeter en romiger te maken.
€ 9.75
Fris & Fruitig
Een mousse van citroengras, limoen, en mascarpone met een frisse sorbet van lychees. Dessertwijnsuggestie: Sauternes 2019
€ 9.25