Epoisses nue in brioche
Menu
Kweepeer, eendenlever en 12 jaar lang gerijpte balsamico azijn
5.0
2 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (2)
Oud / nieuwDominic Forsythe
3 april 2025
Jean Marc Taillleur
23 december 2024
Meer in Menu
Amsterdams damhert
Zuurkool, peterseliewortel, bitterbal van hert en saus van hert met groene peper
5.0
1 ratings
€
Assortiment kazen
Loopt u mee naar de kaasplank? Of laat u de keuze aan de bediening?
5.0
1 ratings
€ 7.50
Ossenstaartbouillon
Gerookte ui, ossenstaart, krokant mosterdzaad en Gruyèrecrouton
€
Rode mul
Jonge prei, gebrande inktvis, rouille en saus met gekonfijte citroen
€
Konijnenrug
Gevuld met bloedworst met kreeft, venkel, basilicum en kreeftensaus
€ 10.00