Sticky rice & mango
Dessert
Licht gezoete gestoomde stevige zwarte kleefrijst, fris-zoete mango-kokossaus, krokante kokosrasp met bruine palmsuiker en sesam. Geserveerd met een kannetje met gezoete citroengras-kokosmelk om het dessert naar eigen smaak zoeter en romiger te maken.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Dessert
Jasmijn dessert
Smeuïg, luchtig taartje van pure chocolade (bereid zonder boter en bloem) met romig ijs van Vietnamese koffie, geserveerd met banaan in karamel-vanillesaus en krokante kokoskaramel. Lactosevrije optie: zonder Vietnamese koffie ijs. Dessertwijnsuggestie: Pedro Ximénez 1927
5.0
6 ratings
€ 9.75
Fris & Fruitig
Een mousse van citroengras, limoen, en mascarpone met een frisse sorbet van lychees. Dessertwijnsuggestie: Sauternes 2019
€ 9.25