Noorse zalm
Voorgerechten
Noorse zalm gemarineerd in tonic en citroen, geserveerd met gekonfijte kumquat en een gel van komkommer en limoen
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Voorgerechten
Tonijn
Tonijn licht geschroeid, geserveerd met tomatensalsa, Hoisin-saus en een chipje van zeewier en wasabi
€ 15.50
Steak Tartaar
Steak tartaar van Hollands rund met Amsterdamse ui, piccalilly mayonaise en een krokante uientuille
€ 14.50
Dungesneden Hollandse boeren eendenham
Dungesneden Hollandse boeren eendenham met groene asperge, crunchy knolselderij, hazelnoot en dressing van duindoorn en salie
€ 16.50
Rouleau van rode biet en geitenkaas
Rouleau van rode biet gevuld met geitenkaas van “De Bokkesprong”, geserveerd met zoetzure venkel, walnoot en stroop van balsamico
€ 13.50
Romige waterkers soep
Romige waterkers soep met edamame boontjes en korianderolie
€ 9.50