Visschotel ” 1900 “
Hoofdgerechten (vis)
2 soorten verse visfilet ( zalm – kabeljauw ) zonder graten in ’n romige vissaus
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten (vis)
Zeeuwse Jumbo Mosselen
Met vers gesneden groenten, frieten of roggebrood en ’n lekkere mosterdsaus
4.8
3 ratings
€ 25.75
Zalmfilet
Graatloze zalmfilet, op de huid gebakken, met ’n lekkere Hollandaisesaus
€ 19.00
2 Sliptongen
Twee Slibtongen, in de pan gebakken, met partjes citroen
€ 19.00
Kabeljauwfilet
Kabeljauwfilet op de huid gebakken, zonder graten, met Franse mosterdsaus
€ 19.00
Zeetong
Verse zeetong van 450/500 gram, of Tong Picasso met gemengd fruit
€ 34.75