Kabeljauwfilet
Hoofdgerechten (vis)
Kabeljauwfilet op de huid gebakken, zonder graten, met Franse mosterdsaus
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten (vis)
Zeeuwse Jumbo Mosselen
Met vers gesneden groenten, frieten of roggebrood en ’n lekkere mosterdsaus
4.8
3 ratings
€ 25.75
Zalmfilet
Graatloze zalmfilet, op de huid gebakken, met ’n lekkere Hollandaisesaus
€ 19.00
2 Sliptongen
Twee Slibtongen, in de pan gebakken, met partjes citroen
€ 19.00
Visschotel ” 1900 “
2 soorten verse visfilet ( zalm – kabeljauw ) zonder graten in ’n romige vissaus
€ 19.00
Zeetong
Verse zeetong van 450/500 gram, of Tong Picasso met gemengd fruit
€ 34.75