Visschotel ” 1900 “
Hoofdgerechten (vis)
2 soorten verse visfilet ( zalm – kabeljauw ) zonder graten in ’n romige vissaus
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten (vis)
Zeeuwse Jumbo Mosselen
10 oktober 2025
Nieuw
Met vers gesneden groenten, frieten of roggebrood en ’n lekkere mosterdsaus
4.8
3 ratings
€ 25.75
Zalmfilet
10 oktober 2025
Nieuw
Graatloze zalmfilet, op de huid gebakken, met ’n lekkere Hollandaisesaus
€ 19.00
2 Sliptongen
10 oktober 2025
Nieuw
Twee Slibtongen, in de pan gebakken, met partjes citroen
€ 19.00
Kabeljauwfilet
10 oktober 2025
Nieuw
Kabeljauwfilet op de huid gebakken, zonder graten, met Franse mosterdsaus
€ 19.00
Zeetong
10 oktober 2025
Nieuw
Verse zeetong van 450/500 gram, of Tong Picasso met gemengd fruit
€ 34.75