Cinghiale al Chianti con mela cotogna e friarielli
Carne / Pesci
Langzaam gestoofd blokjes wildzwijn in Chianti wijn, diverse groenten en zwarte olijven, kweepeer uit de oven en friarielli (blad broccoli uit Campania)
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Carne / Pesci
Filetto di manzo irlandese , salsa ai porcini, sedano rapa e funghi saltati
Ossenhaas tournedos van Iers Angus rund, saus van eekhoorntjesbrood, puree van knolselderij, roergebakken paddenstoeltjes
€ 36.95
Petto ripieno e cosce di quaglia, pur di zucca, funghi, polentina al tartufo con il suo fondo
Kwartel gevuld met kalfsvlees en kruiden, puree van pompoen, paddenstoeltjes, polenta geparfumeerd met truffel, gevogelte jus
€ 31.95
Ippoglosso con salsa al basilico e pappa al pomodoro
Gebakken witte heilbot filet, saus van basilicum, geserveerd met pappa al pomodoro, typisch gerecht van Toscane: brood”pap” met tomaat en basilicum
€ 34.50