Flat Iron peppersteak
Hoofdgerechten
Met zwarte peper ingewreven steak van 250 gram met pistou, harrisa, gefrituurde padrón pepers en frites
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Daube à la Provençale
In rode Rhône wijn gestoofd Black Angus sukade met Provençaalse kruiden, olijven en pistou met verse linguine
4.5
2 ratings
€ 29.00
Rendang
De bekende Indische curry van Black Angus sukade met komkommeratjar, seroendeng, gebakken uitjes, basmati rijst en cassavekroepoek
5.0
1 ratings
€ 26.00
Seafood and Nduja
Coquilles, gamba’s, octopus, langoustines, zeebaars en tonijn in een jus van Nduja en tomaat met chorizo, paprika, zeekraal en fregola
€ 39.00 p.p.
Eendenborst en zuurkool
Gebakken eendenborst op zuurkool met crispy pancetta, gekonfijte zilveruitjes, morieltjessaus en rösti
€ 28.00
Poivronade en linzenrijst
Provençaalse stoof van geroosterde rode en gele paprika, tomaat en knoflook met verse kruiden. Geserveerd met gekruide linzen-rijst
€ 25.00