Fruits de mer plateau
Hoofdgerechten
p.p. 3 oesters, ½ kreeft, langoustines, gamba’s, coquilles, mosselen, gerookte zalm en een Hollandse garnalencocktail. Geserveerd met dressing, sauzen en brood. Beschikbaar vanaf 2 personen, reservering minimaal 1 dag van tevoren
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Indiase curry met Waddelam
Langzaam gegaard waddelam op basis van garam masala. Geserveerd met basmati rijst en naanbrood
4.7
3 ratings
€ 27.00
Piatto di pesce
p.p. 2 coquilles, tonijnsteak, zalmmoot, gamba’s geserveerd met citroenrisotto, seizoensgroenten en tomaatpaprikasaus. Beschikbaar vanaf 2 personen, reservering minimaal 1 dag van tevoren
5.0
1 ratings
€ 36.50 p.p.
Surf en turf – gamba’s en tataki
Dichtgeschroeide runderbavette (koud) met sesam, wakame, furikake, zeewierchips, uien-chutney, soja, wasabi en gebakken gamba’s. Geserveerd met frites en mayonaise
5.0
1 ratings
€ 29.00
Tonijnsteak
Gegrilde tonijnmoot op een gemengde salade met o.a. wakame, furikake, zeewierchips, wasabi, sojadressing, unichevige kruiden en ingelegde komkommer
5.0
1 ratings
€ 24.50
Veganistische groene curry
Groene curry met o.a. jackfruit, gele wortel, bataat, bloemkool, paksoi en koolraap. Geserveerd met basmati rijst en naanbrood
5.0
1 ratings
€ 21.50