Halve kip
Hoofdgerechten
Geroosterde halve kip in marinade van basterdsuiker, paprika en oregano. Geserveerd met verse friet en kruidige jus.
4.6
5 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (5)
Oud / nieuwelpidio bernaldez
23 juni 2024
Laura H
30 april 2024
Gill Sexauer
16 februari 2024
Olaf Szczęsny
18 september 2025
mushroom tang
30 maart 2025
Meer in Hoofdgerechten
Steak frites
200 gram Entrecote van Hollandse koe met klassieke champignon-pepersaus en verse friet.
3.2
3 ratings
€ 34.00
Risotto
Cantharellenrisotto met Lionsmane van Tuintje van Adam, romige sinaasappelmascarpone, amandel en pecorino.
4.4
4 ratings
€ 24.00
Eendenborst
Wilde eend op klassieke wijze met sinaasappeljus, bospeen, cantharellen in salieboter en pistache-crumble.
4.8
1 ratings
€ 32.00
Knolselderij
In bruine boter gekonfijte knolselderij, gelakt met appelstroop, hazelnoot, parmezaan en zwarte knoflookjus.
€ 24.00
Noordzeevis
Op de huid gebakken rugfilet van witvis, geserveerd met geroosterde spitskool en een fluweelzachte gele miso-saus.
€ 29.00