Halve kip
Hoofdgerechten
Geroosterde halve kip in marinade van basterdsuiker, paprika en oregano. Geserveerd met verse friet en kruidige jus.
4.6
5 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (5)
Oud / nieuwmushroom tang
30 maart 2025
Olaf Szczęsny
18 september 2025
Gill Sexauer
16 februari 2024
Laura H
30 april 2024
elpidio bernaldez
23 juni 2024
Meer in Hoofdgerechten
Steak frites
200 gram Entrecote van Hollandse koe met klassieke champignon-pepersaus en verse friet.
3.2
3 ratings
€ 34.00
Risotto
Cantharellenrisotto met Lionsmane van Tuintje van Adam, romige sinaasappelmascarpone, amandel en pecorino.
4.4
4 ratings
€ 24.00
Eendenborst
Wilde eend op klassieke wijze met sinaasappeljus, bospeen, cantharellen in salieboter en pistache-crumble.
4.8
1 ratings
€ 32.00
Knolselderij
In bruine boter gekonfijte knolselderij, gelakt met appelstroop, hazelnoot, parmezaan en zwarte knoflookjus.
€ 24.00
Noordzeevis
Op de huid gebakken rugfilet van witvis, geserveerd met geroosterde spitskool en een fluweelzachte gele miso-saus.
€ 29.00