Knolselderij
Hoofdgerechten
In bruine boter gekonfijte knolselderij, gelakt met appelstroop, hazelnoot, parmezaan en zwarte knoflookjus.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Steak frites
200 gram Entrecote van Hollandse koe met klassieke champignon-pepersaus en verse friet.
3.2
3 ratings
€ 34.00
Risotto
Cantharellenrisotto met Lionsmane van Tuintje van Adam, romige sinaasappelmascarpone, amandel en pecorino.
4.4
4 ratings
€ 24.00
Halve kip
Geroosterde halve kip in marinade van basterdsuiker, paprika en oregano. Geserveerd met verse friet en kruidige jus.
4.6
5 ratings
€ 25.00
Eendenborst
Wilde eend op klassieke wijze met sinaasappeljus, bospeen, cantharellen in salieboter en pistache-crumble.
4.8
1 ratings
€ 32.00
Noordzeevis
Op de huid gebakken rugfilet van witvis, geserveerd met geroosterde spitskool en een fluweelzachte gele miso-saus.
€ 29.00