Steak frites
Hoofdgerechten
200 gram Entrecote van Hollandse koe met klassieke champignon-pepersaus en verse friet.
3.2
3 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (3)
Oud / nieuwAlexandru Asandei
4 januari 2025
User 18
14 juni 2024
Giota Bouti
25 juli 2025
Meer in Hoofdgerechten
Risotto
Cantharellenrisotto met Lionsmane van Tuintje van Adam, romige sinaasappelmascarpone, amandel en pecorino.
4.4
4 ratings
€ 24.00
Halve kip
Geroosterde halve kip in marinade van basterdsuiker, paprika en oregano. Geserveerd met verse friet en kruidige jus.
4.6
5 ratings
€ 25.00
Eendenborst
Wilde eend op klassieke wijze met sinaasappeljus, bospeen, cantharellen in salieboter en pistache-crumble.
4.8
1 ratings
€ 32.00
Knolselderij
In bruine boter gekonfijte knolselderij, gelakt met appelstroop, hazelnoot, parmezaan en zwarte knoflookjus.
€ 24.00
Noordzeevis
Op de huid gebakken rugfilet van witvis, geserveerd met geroosterde spitskool en een fluweelzachte gele miso-saus.
€ 29.00