Raclette
Hoofdgerechten
Smelt raclette kaas onder een warme lamp of in een hete kolen oven geserveerd met aardappels en ambachtelijke vleeswaren.
4.8
16 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (16)
Oud / nieuwRaphaël Bazile
11 september 2025
Alvin Feitsma
16 maart 2025
Caro W. (cmwcmwcmw)
13 december 2024
Karen Robichaud
25 juni 2024
Marina Lo
6 juli 2024
Meer in Hoofdgerechten
Tartiflette
Aardappel gratin met Reblochon, spekjes, charcuteries en salade
4.3
6 ratings
€ 26.00
Fondue montagnarde
Kaasfondue van Comté, Beaufort, en Abondance, salade, brood en Ambachtelijke vleeswaren (charcuteries)
4.8
5 ratings
€ 29.50
Fondue savoyarde
Kaasfondue van Comté, Beaufort en Abondance, salade en brood
5.0
2 ratings
€ 29.50
Gratin de crozets
Pasta gratin gemaakt met traditionele pasta uit de Savoie met Boekweitmeel, geserveerd met spekjes, room, gestoofde ui en kaas. Geserveerd met gerookte rauwe ham en salade
€ 26.00
Mini crozets
Een kleine variant van de gratin de crozets voor de kinderen, geserveerd met rauwkost. Mag ook als bijgerecht worden besteld voor de liefhebbers
€ 13.00