Tartiflette
Hoofdgerechten
Aardappel gratin met Reblochon, spekjes, charcuteries en salade
4.0
4 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (4)
Oud / nieuwAna
13 december 2024
Chistiane Magnin
9 maart 2024
Chiara Tafi
11 mei 2024
Adrien Monfort
17 mei 2024
Meer in Hoofdgerechten
Raclette
Smelt raclette kaas onder een warme lamp of in een hete kolen oven geserveerd met aardappels en ambachtelijke vleeswaren
4.7
11 ratings
€ 30.50
Fondue Savoyarde
Kaasfondue van Comté, Beaufort en Abondance, salade en brood
4.9
14 ratings
€ 25.50
Fondue Montagnarde
Kaasfondue van Comté, Beaufort, en Abondance, salade, brood en Ambachtelijke vleeswaren (charcuteries)
5.0
2 ratings
€ 30.00
Gratin de Crozets
Pasta gratin gemaakt met traditionele pasta uit de Savoie met Boekweitmeel, geserveerd met spekjes, room, gestoofde ui en kaas. Geserveerd met gerookte rauwe ham en salade
5.0
1 ratings
€ 24.00