Tartiflette
Hoofdgerechten
Aardappel gratin met Reblochon, spekjes, charcuteries en salade
4.3
6 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (6)
Oud / nieuwMark D
21 september 2025
Ana
13 december 2024
Yves Gaudouen
8 juni 2025
Chiara Tafi
11 mei 2024
Chistiane Magnin
9 maart 2024
Meer in Hoofdgerechten
Raclette
Smelt raclette kaas onder een warme lamp of in een hete kolen oven geserveerd met aardappels en ambachtelijke vleeswaren.
4.8
16 ratings
€ 32.50
Fondue montagnarde
Kaasfondue van Comté, Beaufort, en Abondance, salade, brood en Ambachtelijke vleeswaren (charcuteries)
4.8
5 ratings
€ 29.50
Fondue savoyarde
Kaasfondue van Comté, Beaufort en Abondance, salade en brood
5.0
2 ratings
€ 29.50
Gratin de crozets
Pasta gratin gemaakt met traditionele pasta uit de Savoie met Boekweitmeel, geserveerd met spekjes, room, gestoofde ui en kaas. Geserveerd met gerookte rauwe ham en salade
€ 26.00
Mini crozets
Een kleine variant van de gratin de crozets voor de kinderen, geserveerd met rauwkost. Mag ook als bijgerecht worden besteld voor de liefhebbers
€ 13.00