Schotse diamanthaas
Hoofdgerechten
met haricots verts, laurieraardappel, gepofte rode ui, merg en beurre de Montpellier
4.7
3 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (3)
Oud / nieuwElin Granlund
8 februari 2025
Shereen Hanafi
16 augustus 2024
Jamil Florusse
29 juli 2024
Meer in Hoofdgerechten
Gestoofde konijnenbout uit de houtskooloven
met sherry, saffraan, tomaat, chorizo, olijf, wortel en coco blanc boontjes
2.0
1 ratings
€ 26.25
Gebakken zeebaarsfilet
met romige camarguerijst, cime di rapa en sauce langoustine
3.0
1 ratings
€ 26.50
Risotto met trompette de la mort
geroosterde bospeen, wilde spinazie, gepocheerd ei en een Parmezaan koekje
3.3
3 ratings
€ 24.50
Knolselderij geroosterd in de houtskooloven
met polenta, little gem, parelui, kastanje en sauce bordelaise
4.5
2 ratings
€ 22.75
Langzaam gegaarde en geroosterde lamsbout uit Burgos
met bimi, venkel en pompoen uit de houtskooloven, gekonfijte citroen, abrikozen-vijgenchutney, pilavrijst en frisse muntyoghurt
4.9
10 ratings
€ 27.50