Zuurkool met snoekbaars,
Hoofdgerechten
mosselen, roseval aardappel en mosterd beurre blanc
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Pulpo en verse chorizo uit de houtskooloven
met fregola, caponata en brocoletti
4.0
1 ratings
€ 26.50
Om te delen: Langzaam gegaarde en geroosterde lamsbout uit Burgos
met geroosterde spitskool, venkel en snijboon uit de houtskooloven, gekonfijte citroen, abrikozen-vijgenchutney, pilavrijst en frisse muntyoghurt
4.8
1 ratings
€ 32.50
Schotse diamanthaas
met haricots verts, laurieraardappel, gepofte rode ui, merg en beurre de Montpellier
4.9
2 ratings
€ 27.50
Geroosterde andijvie
met mousseline van aardappel en olijfolie, ingelegde koningsboleet, doperwt en karkalla
€ 22.50
Risotto met geroosterde pompoen,
kastanje, wilde spinazie, salie en Taleggio
€ 24.75