Wilde-ganzenpaté omwikkeld met ontbijtspek met rode-koolcompote, hazelnootkruim, geroosterde bospeen en brioche
Voorgerechten
Wilde-ganzenpaté omwikkeld met ontbijtspek met rode-koolcompote, hazelnootkruim, geroosterde bospeen en brioche.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Voorgerechten
Drie kroketjes van rookkaas en bleekselderij, met zoet zure rode ui en augurkmayonaise
Drie kroketjes van rookkaas en bleekselderij, met zoet zure rode ui en augurkmayonaise. v
4.8
1 ratings
Tartaar van pastinaak, peterseliewortel, augurk en sjalot, met pastinaakcrème, gemarineerde rettich, bieslookmayonaise en pastinaakchips
Tartaar van pastinaak, peterseliewortel, augurk en sjalot, met pastinaakcrème, gemarineerde rettich, bieslookmayonaise en pastinaakchips. Ⓥ
Heilbotfilet gevuld met mierikswortel, kappertjes en tomaat, met citrussaus, radijs en gepofte kerstomaat
Heilbotfilet gevuld met mierikswortel, kappertjes en tomaat, met citrussaus, radijs en gepofte kerstomaat.