Linguine Vongole e Gamberetti
Chef’s Menu
Linguine met venusschelpen, garnalen en kerstomaatjes.
5.0
1 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (1)
Lorenzo Comarella
16 augustus 2024
Meer in Chef’s Menu
Ravioli al Tartufo
Ravioli gevuld met ricotta en truffel in zwarte truffelsaus gegarneerd met geraspte zwarte truffel en Parmezaanse kaas.
4.2
3 ratings
Parmigiana di Melanzane
Gebakken aubergines gegratineerde lagen gecombineerd met tomatensaus, mozzarella en Parmezaanse kaas en basilicum.
4.8
2 ratings
Antipasto di Pesce
Kleine selectie van gerookte dun gesneden zalm, tonijn en zwaardvis, krokante ringinktvis, gebakken venusschelpen en mosselen en kleine garnalen in cocktailsaus.
4.8
1 ratings
Gnocchi dello Chef
Aardappelen gnocchi in Gorgonzola, walnoten en radicchio saus.
4.8
1 ratings
Insalata di Polipo
Octopussalade met aardappelen, olijven, kappertjes gekruid met knoflook en peterselie.