Rossini

Claim

4.5

19 ratings

Het restaurant onderscheidt zich door zijn Italiaanse medewerkers die zorgen voor een warme, gastvrije sfeer en authentieke ervaring.
Authentiek Italiaans personeel
Reviewers roemen consistent de vriendelijke, attente en snelle service van het personeel.
Uitstekende service
Veel gasten waarderen de betaalbare prijzen in combinatie met de kwaliteit en portiegrootte van de gerechten.
Goede prijs-kwaliteit
Klein maar sfeervol restaurant met een authentieke Italiaanse ambiance, inclusief een resident restaurantkat.
Gezellige sfeer

#605 of 1497 restaurants in Amsterdam - €€

Reguliersdwarsstraat 3-5, 1017 BJ Amsterdam

+31 20 639 0102

Rating

Dieet

🔥 Aanbevolen gerechten

Hier verschijnen gerechten met de hoogste beoordelingen. Laat een rating achter en help anderen hun favoriet te vinden!

📋 Menukaart

Chef’s Menu

Linguine Vongole e Gamberetti

Linguine met venusschelpen, garnalen en kerstomaatjes.

5.0

1 ratings

Parmigiana di Melanzane

Gebakken aubergines gegratineerde lagen gecombineerd met tomatensaus, mozzarella en Parmezaanse kaas en basilicum.

4.8

2 ratings

Gnocchi dello Chef

Aardappelen gnocchi in Gorgonzola, walnoten en radicchio saus.

4.8

1 ratings

Antipasto di Pesce

Kleine selectie van gerookte dun gesneden zalm, tonijn en zwaardvis, krokante ringinktvis, gebakken venusschelpen en mosselen en kleine garnalen in cocktailsaus.

4.8

1 ratings

Ravioli al Tartufo

Ravioli gevuld met ricotta en truffel in zwarte truffelsaus gegarneerd met geraspte zwarte truffel en Parmezaanse kaas.

4.2

3 ratings

Insalata di Polipo

Octopussalade met aardappelen, olijven, kappertjes gekruid met knoflook en peterselie.

Gamberetti all’aglio

Garnalen roergebakken met knoflook en chilipeper.

Tortelli al Nero di Seppia

Inktvisinkt tortelli gevuld met ricotta en zalm in rosé zalmsaus.

Ravioli di Zucca Burro e Salvia

Pompoenravioli in boter, salie en Parmezaanse saus.

Tagliatelle ai Funghi e Salsiccia

Tagliatelle met champignons, Toscaanse worst in roomsaus.

Fiocchetti di Gorgonzola Panna e Prosciutto

Pasta in snoepvorm met Gorgonzola-vulling in room- en ham saus.

Filetto al Tartufo

Filet mignon in zwarte truffelsaus, wilde eekhoorntjesbrood, verse geraspte truffel en truffelolie.

Filetto al Balsamico

Filet mignon in balsamico-azijnreductie, gekarameliseerde uien gegarneerd met rucola en Parmezaanse kaas.

Filetto al Barolo

Filet mignon gekookt in Barolo-wijn en rode uien uit Tropea.