Tortelli al Nero di Seppia
Chef’s Menu
Inktvisinkt tortelli gevuld met ricotta en zalm in rosé zalmsaus.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Chef’s Menu
Ravioli al Tartufo
Ravioli gevuld met ricotta en truffel in zwarte truffelsaus gegarneerd met geraspte zwarte truffel en Parmezaanse kaas.
4.2
3 ratings
Parmigiana di Melanzane
Gebakken aubergines gegratineerde lagen gecombineerd met tomatensaus, mozzarella en Parmezaanse kaas en basilicum.
4.8
2 ratings
Antipasto di Pesce
Kleine selectie van gerookte dun gesneden zalm, tonijn en zwaardvis, krokante ringinktvis, gebakken venusschelpen en mosselen en kleine garnalen in cocktailsaus.
4.8
1 ratings
Gnocchi dello Chef
Aardappelen gnocchi in Gorgonzola, walnoten en radicchio saus.
4.8
1 ratings
Linguine Vongole e Gamberetti
Linguine met venusschelpen, garnalen en kerstomaatjes.
5.0
1 ratings