Gebakken Noorse kabeljauwfilet
Hoofdgerechten
met groene kruidenkorst, spinazie loempia en een saus getrokken van Waddenzee garnalen
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Op de huid gebakken zeebaarsfilet
met een kroketje van bakkeljauw en beurre blanc van cava
€ 25.50
Op de huid gebakken zeebaarsfilet
met een kroketje van bakkeljauw en beurre blanc van cava (1/2 portie)
€ 19.50
Diamanthaas van Noord-Hollands rund
hierbij kalfsjus, ingekookt met rode wijn en thijm (1/2 portie)
€ 20.50
Op lage temperatuur gegaarde kalfsribeye
met een schuimige saus van St Adalberti Dubbel bier uit Egmond en mosterd
€ 24.50
Gerookte en gegrilde tomahawk
van Gaasterlands kruidenvarken met een saus van rode wijn, gekarameliseerde ui en rozemarijn
€ 27.50