Traditionele bisque
Voorgerechten
Traditionele bisque van strandkrab en garnaal met zeevruchten
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Voorgerechten
In tempura beslag gefrituurde wijting filet
In tempura beslag gefrituurde wijting filet op Little Gemsla, taugé met Kimchi en een wasabi mayonaise afgewerkt met Furikake
€ 12.50
Langzaam gegaarde makreelfilet
Langzaam gegaarde makreelfilet met een salade van aardappel, erwtjes en ui begeleid door wortelgel en citroen pepermayonaise
€ 12.75
Rundercarpaccio
Rundercarpaccio van Hereford rund met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot met balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola
€ 15.75
Langzaam gegaard kalfsvlees
Langzaam gegaard kalfsvlees op een salade van zuurkool, appel en uitgebakken spekjes, met een stroop van appel en Aceto Balsamico
€ 13.00
Krachtige wildbouillon
Krachtige wildbouillon met een vleugje Marsala en garnituur van ragfijne courgette julienne en quenelles van kalkoen
€ 11.50