Heeren Van Oranje
Claim4.1
7 ratings
4.1
7 Ratings
🔥 Aanbevolen gerechten
Hier verschijnen gerechten met de hoogste beoordelingen. Laat een rating achter en help anderen hun favoriet te vinden!
📋 Menukaart
Voorgerechten
In tempura beslag gefrituurde wijting filet
In tempura beslag gefrituurde wijting filet op Little Gemsla, taugé met Kimchi en een wasabi mayonaise afgewerkt met Furikake
€ 12.50
Langzaam gegaarde makreelfilet
Langzaam gegaarde makreelfilet met een salade van aardappel, erwtjes en ui begeleid door wortelgel en citroen pepermayonaise
€ 12.75
Traditionele bisque
Traditionele bisque van strandkrab en garnaal met zeevruchten
€ 12.50
Rundercarpaccio
Rundercarpaccio van Hereford rund met geraspte oude boerenkaas uit Molenschot met balsamico kruidendressing, pijnboompitjes, kappertjes, uitgebakken spekjes en rucola
€ 15.75
Langzaam gegaard kalfsvlees
Langzaam gegaard kalfsvlees op een salade van zuurkool, appel en uitgebakken spekjes, met een stroop van appel en Aceto Balsamico
€ 13.00
Krachtige wildbouillon
Krachtige wildbouillon met een vleugje Marsala en garnituur van ragfijne courgette julienne en quenelles van kalkoen
€ 11.50
Hoofdgerechten
Tournedos van het Angus rund
Tournedos van het Angus rund met diverse dagverse groenten en een rode wijnsaus met peper
5.0
1 ratings
€ 37.00
Twee Noordzee tongen
Twee Noordzee tongen (360gram) met botersaus, diverse dagverse groenten
5.0
1 ratings
€ 37.75
Met havermout gepaneerde heilbotfilet
Met havermout gepaneerde heilbotfilet met diverse groenten en een citroen brandewijnsaus
€ 23.00
Rosé gebraden eendenborstfilet
Rosé gebraden eendenborstfilet met Calvadossaus en diverse groenten
€ 25.00
Gebakken hazenrugfilet
Gebakken hazenrugfilet met rode kool, aardappelpuree en kruidkoeksaus
€ 28.00
Klassieke wildstoverij
Klassieke wildstoverij met aardappelpuree en spruiten
€ 26.50
Gebakken zeeduivelfilet
Gebakken zeeduivelfilet omwikkeld met spek begeleid door dagverse groenten en een licht pikante heldere vissaus op basis van rode wijn en tomaat
€ 24.00
Desserts
Mascarpone bosvruchtenmousse
Mascarpone bosvruchtenmousse met gel van bramen, kletskoppen en chocoladekrokantje
5.0
1 ratings
€ 9.50
Kaasplankje
Kaasplankje van kaassoorten uit de regio met kazen uit o.a. Molenschot, Etten-Leur en Alphen deze wordt geserveerd met desembrood en pruimen compote
4.0
1 ratings
€ 15.50
Kalamansimousse
Kalamansimousse met mandarijn op een carotcakebodem geserveerd met sinaasappel Cointreaugel en quenelle slagroom
€ 11.50
Spekkoek bavarois
Spekkoek bavarois met Five Spices toffeesaus, slagroom en puntje spekkoek
€ 10.50
Chocolade taartje
Chocolade taartje met meringue, bolletje Dulce de Leche ijs en een kersensaus
€ 9.50
Mastbosch Vitaal
Ravioli boschampignons en truffel
Ravioli met boschampignons en truffel geserveerd met romige paddenstoelensaus, landcress en pijnboompitten
5.0
1 ratings
€ 20.00
Burger
Vegetarische hamburger op basis van o.a. soja en diverse kruiden, op een speltbol met Roquefort, rode uiencompote en Portstroop
5.0
1 ratings
€ 24.00
Vegan Tonijn
Vegan tonijn en salade van Landcress, sojascheuten, zoetzure courgette geserveerd met vegan wasabimayonaise en Hoisin
4.0
1 ratings
€ 11.50
Roquefort
Salade torentje van Roquefort, stoofpeer en rucola geserveerd met stroop van appel en druivensapgel
€ 13.50
Pumpkin
Pompoensoep met knoflookcroutons en bosui
€ 10.50
Rode biet Risotto
Risotto van rode biet met geitenkaascrumble, rucola en witte wijnsaus
€ 19.00