Texelse Rundersteak
Hoofdgerechten
Het liefst medium-rare, geserveerd met café de Paris-roomsaus of badjak jus.
4.8
6 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (6)
Oud / nieuwKatrin Deichmüller
30 mei 2024
Melania Castillo
20 juni 2024
Andreas Radtke
1 oktober 2024
Sabrina
9 mei 2024
gerline de groot
5 juli 2025
Meer in Hoofdgerechten
Meatlovers Special
Royale selectie van biefstuk, varkenshaasmedaillon en een malse kippendij met zwarte knoflook-aïoli.
3.1
3 ratings
€ 28.00
Zalm
Zalmfilet Teriyaki, op de huid gebakken.
3.5
2 ratings
€ 28.00
Groente Lasagne
Lagen groente, bechamel, pesto en mozzarella.
4.0
2 ratings
€ 22.00
Flammkuchen Fungi
Duxelles, asperges en truffelmayo.
4.5
1 ratings
€ 20.00
Texelse Lamschouder
Langzaam gegaard, 24 uur. Vol van smaak, afgelakt met honing en tijm.
4.9
3 ratings
€ 33.00