Stracotto di agnello al vino rosso
Hoofdgerechten
Zacht gestoofde lamsvlees in rode wijn volgens klassiek Italiaans recept.
4.0
2 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (2)
Oud / nieuwArjan Nouwen
3 november 2024
Martin Baltes
19 november 2023
Meer in Hoofdgerechten
Filetto ai porcini
Runder ossenhaas met een roomsaus van eekhoorntjesbrood en witte truffelolie.
5.0
1 ratings
€ 33.00
Zalmfilet al gorgonzola
200 gr. gebakken zalmfilet met een romige saus van gorgonzola en walnoten.
€ 29.50
Filetto al gorgonzola e noci
Runder ossenhaas met een roomsaus van gorgonzola en walnoten.
€ 33.00
Costine di maiale
Twee grote varkens spareribs gemarineerd met Italiaanse kruiden en een zelfgemaakte Texelse bockbier saus.
€ 25.00