Filet de plie avec une sauce au romarin et à l'orange
Hoofdgerechten
Gebakken scholfilet met een saus van rozemarijn en sinaasappel geserveerd met knolselderijpuree en een olijven/kappertjes salsa
4.0
1 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (1)
Koos Reitsma
18 mei 2019
Meer in Hoofdgerechten
Entrecote sauce roquefort
Entrecote van de grill met een saus van crème fraîche & roquefort
€ 31.75
Melanzane alla parmigiana
Klassieke Siciliaanse ovenschotel met aubergine, Parmezaanse kaas, mozzarella, tomaten en basilicum (vega)
€ 24.75
Salade niçoise
Klassieke salade Niçoise met gekookte eieren, aardappel, tonijn, ansjovis, haricots verts, tomaten en zwarte olijfjes
€ 24.75
Stufato di agnello al rosmarino
In witte wijn gestoofd Hollands graslam met tomaat, marsala en rozemarijn. Geserveerd met saffraan risotto
€ 29.75