Stufato di agnello al rosmarino
Hoofdgerechten
In witte wijn gestoofd Hollands graslam met tomaat, marsala en rozemarijn. Geserveerd met saffraan risotto
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Filet de plie avec une sauce au romarin et à l'orange
Gebakken scholfilet met een saus van rozemarijn en sinaasappel geserveerd met knolselderijpuree en een olijven/kappertjes salsa
4.0
1 ratings
€ 27.75
Entrecote sauce roquefort
Entrecote van de grill met een saus van crème fraîche & roquefort
€ 31.75
Melanzane alla parmigiana
Klassieke Siciliaanse ovenschotel met aubergine, Parmezaanse kaas, mozzarella, tomaten en basilicum (vega)
€ 24.75
Salade niçoise
Klassieke salade Niçoise met gekookte eieren, aardappel, tonijn, ansjovis, haricots verts, tomaten en zwarte olijfjes
€ 24.75