Carpaccio van rode biet
Entrées
Met zachte burrata, crumble van geroosterde hazelnoot en zoete balsamico-reductie
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Entrées
Steak tartaar
10 oktober 2025
Nieuw
Fijngehakt rundvlees met op lage temperatuur gegaarde eidooier, sjalot, cornichons en truffel-mayonaise, geserveerd met een krokant
4.8
1 ratings
€ 17.50
Franse uiensoep
Gegratineerd met Gruyère
€ 9.50
Tartaar van verse tonijn
10 oktober 2025
Nieuw
Met romige avocado, frisse ponzu-citrusdressing en krokante sesamcrumble
€ 16.00
Camembert fondue
10 oktober 2025
Nieuw
Uit de oven met honing, tijm en walnoot, geserveerd met vers brood
€ 14.00
Beef tataki
10 oktober 2025
Nieuw
Dun gesneden rosé gebakken rundvlees met bosui, rode peper en teriyakisaus
€ 15.50