Parmigiana di melanzane
Voorgerechten
Aubergine uit de oven, met tomatensaus, parmezaanse kaas en basilicum
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Voorgerechten
Antipasto salentino
Typische gevarieerde koude en warme gerechten, om goed te beginnen
4.3
3 ratings
€ 21.00
Vitello tonnato
Dun gesneden kalfsvlees geserveerd met een crème van tonijn en kappertjes
5.0
1 ratings
€ 20.00
Burrara pugliese con rucola e pomodorini
Typisch zachte en romige kaas uit Puglia geserveerd met rucola, cherry tomaten en balsamicocreme
€ 22.00
Zuppa di pesce fresco
Verse vissoep uit Salento met verschillende schelpdieren en rijvolle smaken
€ 20.00
Carpaccio di pesce spada
Dun gesneden zwaardvis geserveerd met rucola, roze peper, citroen en balsamicocreme
€ 22.00