Winters stoofpotje
Hoofdgerechten
geurige winterstoof met mals rundvlees, vergeten groentes en een romige pastinaak puree.
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Truffelrisotto
met paddestoelen, paprika, ui, rucola en burrata.
4.8
1 ratings
€ 21.50
Schelvis
op de huid gebakken, geserveerd op een bedje van paddestoelenrisotto met een rijke kruidenolie.
4.8
1 ratings
€ 25.00
Eggplant steak
met groentejus, seizoensgroente en aardappelpastinaakpuree. (VEGAN)
4.8
1 ratings
€ 22.00
Famous spareribs
Heerlijk mals en sappig gemarineerde ribs geserveerd met Texas Tray Bake en huisgemaakte cowboybutter.
5.0
1 ratings
€ 24.50
Xxl wienerschnitzel
van kalf met champignonroomsaus, seizoensgroente en Terschellinger cranberrycompote.
€ 23.00