Eetcafe Spinoza
Claim4.3
18 ratings
#43 of 67 restaurants in Leeuwarden - €€
Eewal 50-52, 8911 GT Leeuwarden
4.3
18 Ratings
🔥 Aanbevolen gerechten
Hier verschijnen gerechten met de hoogste beoordelingen. Laat een rating achter en help anderen hun favoriet te vinden!
📋 Menukaart
Voorgerechten
Rundercarpaccio
van Fries rund met Parmezaan flakes, broadbeans, pesto, rucola en kaaskrokantje
5.0
1 ratings
€ 13.00
Vegan Vitello Tonato
met vegan tonijnmayonaise, gekonfijte knolselderij, rucola, appel kappertjes en rode ui
5.0
1 ratings
€ 9.00
Chicken Bao Bun
Bao bun met pulled chicken, julienne gesneden radijs, komkommer, piccalilly mayonaise
€ 10.00
Buikspek
Langzaam gegaard buikspek met sousvide gegaarde rode ui en mierikswortel mayonaise
€ 11.00
Rilette van Pepermakreel
Gerookte makreel met zure room, appel, radijs, dille en kruidenolie
€ 11.00
Franse Paté
Klassieke vegan paté geserveerd met cranberry compote, druiven en toast
€ 10.00
Ragout van Paddestoelen
geserveerd in een pasteitje met zongedroogde tomaten en verse kruiden
€ 11.00
Cauliflower Bites
Gekruide bloemkool met sesamzaad en kerrie-gembermayonaise
€ 9.50
Hoofdgerechten
Spinoza Brisketburger
Zachtgegaarde brisket op getoaste brioche met gekonfijte zuurkool en piccalilly mayonaise
5.0
1 ratings
€ 20.00
Famous Spareribs
Heerlijk mals en sappig gemarineerde ribs geserveerd met knoflooksaus en maisribs
5.0
1 ratings
€ 23.50
Vegan Stoofpotje
Goed gevulde winter stoof met kipstuckjes en seizoensgroente geserveerd met hete bliksem
5.0
1 ratings
€ 22.00
Vegan Sheperds Pie
Winterse klassieker met linzen, seizoensgroente en pastinaak-knolselderij crème
5.0
1 ratings
€ 19.50
Boeuf Bourguignon
Rijkgevulde bourgondische runderstoofpotje met hete bliksem en seizoensgroente
5.0
1 ratings
€ 23.50
Seitan Wellington
met champignon duxelle geserveerd met rode wijnsaus
5.0
1 ratings
€ 23.00
Beef Wellington
Tournedos van Frysk Black Angus omwikkeld in Parmaham met een jasje van bladerdeeg en duxelle van champignons en truffel
4.5
2 ratings
€ 28.50
Kogelbiefstuk
geserveerd met truffeljus, parmezaan en gewokte spruiten-paprikamix
2.0
1 ratings
€ 25.00
Miso Shaslick Skewers
Huisgemaakte shaslick met paprika, champignons, uitjes en gemarineerde tofu
€ 20.00
Hertenbiefstuk
met een kruidige port saus op een bedje van een pastinaak-knolselderij crème
€ 27.50
Gevulde Varkenshaas
Varkenshaas gevuld met brie en omwikkeld met parmaham geserveerd met stoofpeersaus
€ 22.50
Oosters Kipsaté
Gemarineerde kippendij aan een spies geserveerd met atjar, seroendeng, cassave en frites
€ 19.50
Kaasfondue
Romige fondue van verschillende kazen geserveerd met brood en crudités
€ 20.00
No-Tournedos Rossini
dry-aged rode biet met een vegan foie gras, aardpeer-bloemkoolpuree en rode port saus
€ 26.00
No-Schnitzel
Aubergine schnitzel met speckjes, gebakken ui en Stroganoffsaus
€ 21.00
Desserts
Monchoutaartje
Met stoofpeercompote en lotus crumble
5.0
1 ratings
€ 9.00
Chocoladetaartje
Huisgemaakte chocoladetaart met warme kersencompote, slagroom en chocolade ganache. Geserveerd met vanille ijs
€ 10.00
Pumpkin Spiced Cheesecake
Huisgemaakte cheesecake met smaken van pompoen en karamel geserveerd met slagroom
€ 8.00
Crème Caramel
Franse dessert klassieker met smaken van vanille en karamel
€ 8.50
Apfelstrudel
Huisgemaakte warme apfelstrudel, met een heerlijke warme vanille-custardsaus en slagroom
€ 9.00
Proeverij van de Chef
Verschillende nagerechten
€ 12.50