Op de huid gebakken zalmfilet
Hoofdgerechten
Op de huid gebakken zalmfilet met een romige garnalensaus, bieslook, gegrilde citroen en gebakken suikersla
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Meer in Hoofdgerechten
Sousvide gegaard ribstuk & black tiger garnalen
Sousvide gegaard ribstuk & black tiger garnalen, kalfsjus, bimi en geroosterde knoflook
2.0
1 ratings
€ 28.50
In dubbelbock gestoofde zwijn wangetjes
In dubbelbock gestoofde zwijn wangetjes met geroosterde cantharellen, pompoenpuree en gremolata
€ 23.00
In de oven gegaarde heilbot filet
In de oven gegaarde heilbot filet met een lauwwarme salade van kriel en zeekraal, beurre noisette van kappertjes, zongedroogde tomaat en peterselie
€ 23.50
Sashimi XL van zalm en gamba's in tempura
Sashimi XL van zalm en gamba's in tempura met wasabi, wakamé, gember, sesam en kikkoman
€ 24.50
Krokante arancini's
Krokante arancini's gevuld met gerookte schapenkaas, saffraanmayonaise, amandelschaafsel, spinazie en gepofte tomaatjes
€ 21.25