Eendenborst (duck breast)
Voorgerechten (starters)
bosui emulsie | uien krokant | radijs zoetzuur | macadamia crumble
4.0
1 ratings
Geweldig
Goed
Gemiddeld
Matig
Slecht
Reviews (1)
Hristo Petkov
22 september 2022
Meer in Voorgerechten (starters)
Inktvis a la escabeche (loligo a la escabeche)
loligo | venkelsalade | gekonfijte sjalot | pimenton olie
4.8
1 ratings
€ 13.00
Carpaccio
Aberdeen Angus | truffelmayonaise | parmezaan
€ 14.00
Gerookte paling (smoked eel)
brioche | creme fraiche | bieslook | haringkuit
€ 15.00
Dorade tartaar (seabream tartare)
ceviche dressing | venkel compote | ansjovis mousse | cherry tomaten | tomaten poeder
€ 13.00
Coquille (scallops)
sashimi gesneden | chimichurri | rode ui zoetzuur | pimenton emulsie | winterpostelein
€ 14.00